2016-05-03 09:56:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma tárgyaljon fizetésemelésről

Napi horoszkóp május 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Sikerül helyes, gyors döntéseket hoznia a nehéz helyzetekben is. A fontos intéznivalókat mára időzítse. A pihenés sajnos még este sem jöhet szóba, ez eléggé ingerültté teheti. A párkapcsolatában az alaptalan féltékenység viszályt szíthat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Muszáj lenne nekifogni a problémák megoldásának, mielőtt még nagyobbra nőnek... Most még egyszerű elintézni őket. A párkapcsolatában konfliktusok jelentkezhetnek, itt az ideje egy tisztázó beszélgetésnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, ez optimistává teszi önt. Ha állást keres, akkor ma váratlanul egy jó ajánlatot kaphat. A fizetésemelésről most kellene a főnökével tárgyalnia! Az anyagi helyzetében pozitív fordulat várható.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Pár dolgot tető alá tud hozni, amit már régebben szeretett volna. A kreativitását is felerősíti ez a bolygóállás, sok jó ötlete lehet. Legjobb, ha felírja őket, hogy ne felejtse el egyiket sem. A megvalósításukkal azonban még várnia kellene.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll, ez kedvező önnek. Továbbra is minden jól halad, semmi sem zavarja a munkában. Hivatásában komoly sikereket érhet el. Figyeljen oda egy kicsit jobban a szeretteire, az utóbbi időben nem szánt rájuk elég időt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Nyugtalanítóan indul a nap, több bonyodalom is nehezíti az életét, nehezére esik racionálisan gondolkozni. Ha nehézségek merülnek fel, ne meneküljön el előlük, próbálja a problémát objektív módon felmérni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ez segíti abban, hogy tisztázza a konfliktusokat a családtagjaival. Ha ön egyedülálló, akkor tele lesz energiával, nem lesznek problémái az új ismeretségek megkötésével.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Újabb és újabb követelményekkel kell számolnia, küszködnie, ezekkel kezdetben nem tud majd mit kezdeni. Ám kitartása és szorgalma meghozza majd a gyümölcsét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Nehezen tud választani a sok lehetőség közül. Próbáljon megnyugodni, és hagyjon időt magának a mérlegelésre. Vegye számításba azt is, a párja mit szól majd a változásokhoz...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Stresszes napnak ígérkezik a mai. Mutasson jó példát, és küzdjön meg a nehézségekkel. Délután tudomására jut valami, aminek nagy jelentősége van az ön számára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez felerősíti a szerelmi energiákat az életében. Ha van valaki, aki tetszik önnek, közeledjen hozzá, nem kell tartania az elutasítástól. A munkájában is komoly sikerek érik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, és elvesz valamennyit az ön erejéből. Sajnos a megbeszélések is heves vitákba torkollnak. Az este már jobb hangulatban telik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: