2015-07-25 08:15:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma sikerekre számíthatsz

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Oroszlán jegyében járó Nap óriási lendületet ad önnek: a teljes hétvége konfliktusok és fennakadások nélkül telik el. Ez a nap különösen alkalmas arra, hogy áttekintse az anyagi helyzetét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A hétvégén tobzódhat mindenben, amit élvezni lehet, eközben a munka egyértelműen háttérbe szorul. A csillagok az ön számára kedvezően állnak, az otthoni és a kerti feladatokat is gyorsan elvégezheti, és átadhatja magát a pihenésnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma sikerekre számíthat, és elérhet valamit, ami lehetőséget teremt a jobb életminőségre. A Hold ráérős tempót diktál, nem kell hajtania magát. Fordítson több időt alkotó tevékenységre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold még a Skorpió jegyében áll, így ma barátságosabb emberekkel találkozhat és több dolog sikerülhet, mint máskor szokott. Jól érzi magát, és ez a kisugárzásának is jót tesz, most szép élményeket gyűjthet. Ne sajnáljon magától egy, a szokásostól eltérő étkezést.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma a gyakorlati teendők kerülnek előtérbe. Sajnos a környezete elég változékony és hektikus hangulatban van, csak önön múlik, hogyan őrzi meg a saját nyugalmát. Ne engedje, hogy bárki befolyásolja a döntéseit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a Nap együtt áll a Merkúrral, így ragyogó ötletei támadnak. Ráébred, hogyan élheti tovább az életét úgy, hogy boldogabb legyen. Vegyen kézbe papírt, írószert, és jegyezze fel a jövőről alkotott gondolatait. Túláradó életöröme szimpatikussá teszi mások számára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Élete a legjobb mederben folyik, szórakozhat, sikereket érhet el, és most valóban boldognak érezheti magát. Engedje, hogy az ösztönei vezessék, és akkor lehet, hogy valami csodálatos dolgot sikerül olcsón megvásárolnia.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, és melengeti az ön szívét. Olyan órákat kap a mai naptól, amelyek alatt a gondok és problémák nagy ívben elkerülik, és végre félelmek nélkül tud az „itt és most"-ban élni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az elvégzett házimunka után joggal lehet büszke magára, és megjutalmazhatja magát. Ne csak sütiben gondolkodjon, elkényeztetheti magát egy izgalmas, szórakoztató programmal is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ma dolgoznia kell, boldog lehet, mert minden nagyon könnyedén megy majd. Ha szabadnapos, akkor keressen magának olyan elfoglaltságot, ami lendületet igényel, és/vagy ami örömmel tölti el.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egyfolytában bókolnak önnek, és kellemes meglepetések érik a mai napon. Úgy vásároljon, hogy egy váratlan vendégre is készülnie kell. Az este kellemesnek ígérkezik egy kerti partihoz.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, most semmi sem eshet nehezére. Ezt a napot szánja a kommunikációs feladatok elvégzésére, írja meg a fontos leveleket, e-maileket, bonyolítsa le a fontos telefonhívásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: