2018-04-18 06:10:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma remek gondolatai támadhatnak

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Felüdülésre, szórakozásra vágyik, amit meg is tehet, hiszen rengeteg barátjának épp most van születésnapja. Mulatozó kedvében van, és erre ma egy kicsit sokat költhet - pláne este. Itt az alkalom, hogy jól érezze magát. Lehetőleg azért a munkáját se hanyagolja el, lemaradását főnöke nem nézné jó szemmel.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Délelőtt még nem nagyon van kedve dolgozni, leginkább csak lustálkodna, de délután kaphat egy csodálatos pénzügyi ajánlatot, egy kedves ismerősének köszönhetően. Ha lehet, kezelje titkosan a dolgot! A lehetőség nagyszerű és hosszú távra szól.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma remek gondolatai támadhatnak a hívatását illetően, vonatkozhat ez bármire esetleg világnézeti kérdésekre vagy magasröptű eszmecserékre. Lényeg ma nagyon beszédes kedvében van és meg is lesz a lehetősége, hogy hangot adjon véleményének. A tárgyilagosság viszont mindig a barátunk.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Igen, még mindig teljesen odavan új szerelméért… Ne féljen annyira, és hessegesse el rossz gondolatait, a vonzódás kölcsönös! Ha lehet, beszéljen erről barátaival, hogy megnyugodjon. Ma rengeteg segítséget kap a Vénusz, Mars és Jupiter kiváló helyzetétől.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Rengeteg energiát fektet ma egy új projekt elindításába, ami könnyűszerrel sikerül, mert az univerzum segíti megvalósítani terveit, ötleteit. Jobb, ha egyedül dolgozik, vagy alkalmazottainak adja ki a munkát, lehetőleg ne mára beszéljen meg találkozót feletteseivel vagy tanáraival.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Üzleti tárgyalásai ma kudarcba fulladhatnak, mert túlságosan rámenősen akar meggyőzni másokat saját igazáról. Szellemi képességei kiválóak ma is, de főnökei nem tolerálják ezt a csípős stílust, helyezze véleményét szigorúan szakmai alapokra. Szerelmi élete nagyon aktív.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai napon még mindig a párkapcsolatával van elfoglalva, nem alkalmas az idő most a problémák elsimítására, mert könnyen olyanokat mondhatnak egymásnak, amit később megbánhatnak. Nyisson új emberek irányába, ne a megszokott társaságával vegye körbe magát. Keressen valami újdonságot - ez lehet a művészet területéről is, csupán az érdekesség kedvéért.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Érzelmesebb hangulatban van ma, mint általában. Tárgyilagosság szempontjából azonban nem áll ma a helyzet magaslatán, ezért nem ez a legalkalmasabb pillanat, hogy átbeszéljen fontos kérdéseket. Ráadásul a hangulata percről-percre változik... Nézetei most kiigazításra szorulnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Társas kapcsolatai ma különös érzelmi színezetet kapnak. Vegye észre magán, ha megsértődött, partnere nem akarta önt megbántani, csak talán egy kicsit több törődést várna. A pénzköltési szokásaik is egészen eltérőek lehetnek, de ne most beszéljék ezt meg.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Otthonában heves összetűzések várhatók, valószínűleg azon vitatkoznak, mit dobjanak ki, ön mindent szeretne megtartani, párja pedig néhány új bútordarabra vágyik. Este a hálószobában könnyen kibékülnek, mutassa meg a szenvedélyes oldalát!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Még mindig szorong valami belső lelki probléma miatt, próbáljon meg felülkerekedni ezen a negatív gondolkodáson. Elvonhatná a figyelmét valami komoly szellemi munka például... Ha intenzíven foglalkozik a testvéreivel, a tágabb rokonságával, máris jobban érezhetné magát lelkileg.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma figyelme az anyagiak felé fordul, jól gondolja meg, kinek próbál segíteni, mert esélyes, hogy nem látja többé a kölcsönadott pénzt, még a családtagjaitól sem. Inkább tanítsa meg őket halászni, mint hogy halat adjon nekik... Hosszú távon ez nekik is nagyobb segítség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: