2017-09-03 09:00:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma ne ígérjen semmit!

Napi horoszkóp szeptember 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Több bolygó is támadja a Kos jegyét. Lehet, hogy ma nem lesz túl sok kedve ahhoz, hogy bárkivel találkozzon. Vigyázzon minden szavára, mert a vicceit ma félreérthetik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold szemben áll a Vénusszal. Lehetséges, hogy egy nagyon kedves telefont kap, egy olyan ismerőstől, akivel csak nemrég ismerték meg egymást. Fogadja nyitottan a közeledést!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ha lehetséges, ma ne tegyen ígéretet semmire, mert nehézséget fog okozni, hogy állja a szavát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold szemben áll a Vénusszal, a Vízöntő jegyéből ragyog. Praktikus és gyakorlatias ötleteket juttat az eszébe, ezeket holnap már fel is használhatja. Nyugodtan kísérletezhet is, ismeri a közmondást: „aki mer, az nyer!”

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll, szemben a Vénusszal. Próbálja meg ezt a napját úgy szervezni, hogy semmilyen munka, kötelezettség ne szerepeljen benne. Aludjon sokat, olvasson, és beszélgessen inkább.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr visszalépett az Oroszlán jegyébe, és együtt áll a Marssal. Rengeteg türelemre van szüksége. A családtagjai folyamatosan reklamálnak, ők ma nem ilyen programot akartak… Igyekezzen a haragját visszafogni, és egy mindenkinek kedvező megoldást találni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter két kellemes fényszöget is kap. A mai nap legyen a kapcsolatoké, amúgy is mindenki önnel szeretne találkozni. Ügyeljen arra, hogy kinek és mit mond!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars együtt áll a Merkúrral. Talán túlságosan is aggódik a jövője miatt. Igyekezzen minél lazábban szemlélni a dolgokat, és pihenjen sokat. Az idegeskedés nem vezet semmire, csak rongálná vele az egészségét. Szerelmi élete nagyon kedvezően fog alakulni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter igazán jó helyzetben van. Ha lehetséges, most tartsa vissza magát, ne adjon senkinek tanácsot, mert akár nagyobb baj is lehet abból, ha félreértik önt. Ehelyett pihenjen, kiránduljon a kedvesével.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz jó fényszögben van a Jupiterrel. Nyugodtan keressen egy kreatív elfoglaltságot magának. Tegye ma azt, amire tényleg nincs ideje a hétköznapokban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, szemben a Vénusszal. A Vénusz tárgya a tükör, a kedvese ma ezt tartja ön elé! Egy másik, szintén a Vízöntő jegyében született barát megérti majd önt, és sokat segíthet önnek. Fogadja el a kritikáját.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Nappal. Egyik rokona az ön segítségére szorulhat. Beszéljék át a teendőket, ön igazán hasznos tanácsokat tudna neki adni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: