2016-05-17 08:19:47• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma különösen erősek a kommunikációs igényei

Napi horoszkóp május 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Itt az ideje, hogy a nemszeretem feladatai végére járjon. Ha ezt elfogadja, sok mindent elérhet. Különösen hatékonyan tud csoportban dolgozni. A Hold a Mérleg jegyében jár, ez érzelmessé teszi, úgyhogy estére tervezzen valamilyen romantikus programot a kedvesével!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma bátran megmutathatja, hogy mi rejlik önben. A szerencse ön mellett áll, bármi, amibe most belekezd, sikerrel fog járni. A párja most sok figyelmet igényel öntől, mert nehéz helyzetben van - legyen vele türelmes!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma különösen erősek a kommunikációs igényei: találkozzon a barátaival, beszélgessen minél többet a kollégáival! Fontos dolog juthat így a tudomására.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Még három bolygó a Bika jegyében áll, ebből a Merkúrnak van a legnagyobb jelentősége. Vizsgálja meg az emberi kapcsolatait, és az anyagi lehetőségeit. Sok helyen van tisztázni valója.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Merkúr még a Bika jegyében áll, hátráló mozgásban van. Időt ad arra Önnek, hogy pár dolgot alaposan átgondoljon az életében. Mi a legfontosabb célja? Beszéljen erről a párjával, vagy a legjobb barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold készülődik a Mérleg jegyébe. Főleg pénzügyekben fontos ez a nap, inkább ne költsön, ha nem muszáj. Várjon azokra a bizonyos fontos információkra, és sajnos rá kell jönnie, hogy mások sokkal megbízhatatlanabbak,mint Ön. Az idegesség semmire nem megoldás, türelemmel kell átvészelnie a dolgokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold már este a Mérleg jegyében alszik, ez szerencsét hozhat. Vidámnak ígérkezik a nap. A Vénusz a Bika jegyében áll, ez szerelmet hoz, és mosolyt az Ön arcára, mindenkihez lesz egy kedves szava.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyébe készül, ez az Ön horoszkópjában a gondok egyik területe. Vigyázzon, ne terhelje túl magát. Ez a nap nem alkalmas arra, hogy komoly figyelmet igénylő munkát végezzen. A Vénusz a Bika jegyében rengeteg romantikus eseményt kínál Önnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyébe készül. Ma este Ön lesz a társaság közép pontja, mindenki az Ön közelségét fogja keresni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyébe készül. Ám a Merkúr a Nap és a Vénusz még maradt a Bika jegyében, és jó kedvet varázsol az Ön napjába. Lágyabb, érzékenyebb lesz, és más arcát is meg tudja mutatni a többeknek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jó hangulatban ébred. Arra kellene használnia ezt a napot, hogy végleg felszámolja az elmaradásait. A Hold a Mérleg jegyében áll, ilyenkor még pénz is állhat a házhoz, de tartózkodjon a túlköltekezéstől és a pazarlástól.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha új ismeretségeket keres, akkor ma jó esélyei vannak. Erős kisugárzásával most bárkit levesz a lábáról. A munkahelyén egy vitás kérdésben sikerül meggyőznie a többieket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: