2012-10-06 09:00:21• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma könnyű napod lesz

Napi horoszkóp október 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma egész nap Holdszünet van, amit Jupiter vezet be. Ennél jobb alkalom nincs is arra, hogy az égen egy helyben veszteglő Jupiterrel kapcsolatot vegyél fel. Bármikor lesz egy kis időd, vonulj vissza a külvilágtól, hunyd le a szemed, és vedd fel a kapcsolatot Jupiterrel. Mondd el neki, hogy megy a sorod, mit kívánsz magadnak, de azt is, mit vagy hajlandó megtenni azért, hogy helyzeteden javíts. Ő meg fog hallgatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ez egy egészen különleges nap lesz. Ez egyrészt attól van, hogy a Hold egész nap szünetel, másrészt pedig Jupiter az égen megáll pályáján. Nagyon kívánom neked, hogy ne kelljen ma dolgoznod, hiszen a Holdszünet miatt nem sokat tudnál haladni. Az álló Jupiternek csak akkor veheted hasznát, ha időt fordítasz rá: ebben a konstellációban kapcsolatra lehet lépni a csillagokkal, és azok ezt örök boldogsággal viszonozzák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egész szombaton szünetel a Hold. Ez könnyű nappal ajándékoz meg, mert egyrészt a Hold a te jegyedben marad, másrészt pedig ennek a Holdszünetnek Jupiter az uralkodója. El tudom képzelni, hogy különösen kreatív leszel és talán még ajándékot is kapsz. Egy Holdszünet Jupiter uralma alatt mindig annak a jele, hogy mély felismerésekre lehet jutni. Régebben azt hitték az emberek, hogy ilyenkor rá lehet jönni, hogy mi lesz a sorsunk.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A tegnapi idegeskedés után a mai napot átlustálkodhatod. Az egész napon átvonul egy Holdszünet. A fontos döntések és új projektek természetesen tilosak. Természetesen van élet a munkán kívül is, és ez a Holdszünet idején is működik. Biztosan összetalálkozol pár régi ismerőssel, vagy családoddal átböngészitek a régi fotókat, és felidézitek a régi emlékeket. Jókat nevethettek együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon reggeltől estig Holdszünet lesz. A nagy tetteket nyugodtan el is felejtheted. Van azonban valami, amit megtehetsz: kapcsolatra léphetsz Jupiterrel, aki még mindig egy helyben áll. Ez a Holdszünet alatt még könnyebb is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma szünetelni megy. A legjobb, ha ma másokkal találkozol. Hívj fel valakit, akit jól ismersz, csináljatok közös programot, beszélgessetek sokat. Este nem baj, ha egyedül maradsz. Neptunusz és Merkúr összetalálkoznak. Remélhetőleg a Holdszünetet is tudomásul vetted. Mivel ez Neptunusszal kezdődik, ajánlom, hogy ne most intézd fontos dolgaidat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon ismét Holdszünet van, de ez alkalommal végighúzódik az egész napon. Most is igen alkalmas a helyzet arra, hogy kapcsolatot vegyél fel Jupiterrel az égen. Kérdezd meg tőle nyugodtan, hogyan legyen tovább Szaturnusz nélkül? Vajon most könnyebb lesz-e minden? Több szerelmet fogsz találni? Biztos vagyok benne, hogy válaszolni fog egy mágikus úton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az egész szombat egy Holdszünet mögött bújik el. Mégis izgalommal és mozgással van dolgod. Minél közelebb jön az este, annál nyugodtabb leszel. Este azután egy csomó szórakozás vár rád. Ha szingli vagy, dobd be magad, menj el otthonról, esetleg barátaid társaságában: ma könnyen történhet valami izgalmas dolog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napot egy Holdszünet kíséri. Ezzel a mai nap is alkalmas arra, hogy Jupiterhez közelebb légy. Nem csak az égen találod meg, hanem mindenütt a Földön, minden fában, növényben, állatban – és egyes emberekben is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma egész nap Holdszünet van, ami annyiból különleges, mert Jupiter egy helyben áll az égen. Ő villámgyors gondolatokról gondoskodik, nagyszerű, hirtelen felmerülő ötleteket ad, amelyek fellelkesítenek téged. Este egy nyugodt séta után könnyebben tudod az egész napot feldolgozni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az egész mai nap egy Holdszünet alatt áll. Rosszul járnál tehát, ha pont ma végeznél nagyobb beszerzéseket. Ez a nap ismét az álmodozásé. Most különösen könnyen tudsz kapcsolatra lépni őrangyaloddal, vagy magasabb éneddel. Jupiter még mindig áll az égen, és ez mindig annak a jele volt, hogy magasabb lényekkel lehet kapcsolatra lépni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon egy egésznapos Holdszünetre kerül sor. Ezt mintha arra teremtették volna, hogy megbarátkozz az új helyzettel, ami mindenekelőtt Szaturnusz miatt jött létre. Ha tehát megvan a lehetőséged, hogy a nap folyamán visszavonulj és meditálj, akkor ezt nagyon ajánlanám. Hangolódj rá Szaturnusz új helyzetére, aki most a Skorpió jegyében, tehát harmonikus trigon fényszögben áll a te jegyeddel. Így sokkal inkább építhetsz rá, mint az elmúlt két és fél évben.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: