2013-09-22 09:11:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma kifejezetten jó napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Találkozik egy régi baráttal, akivel már régóta nem is beszéltek. Önön is múlik, hogy mi lesz a találkából. Csak egy futó vállveregetés, vagy hosszas, akár órákon át tartó beszélgetés. Minden lehetséges, ha úgy akarja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma kifejezetten őszinte napja van. Ami a szívén, az a száján, akarva sem tudná visszafogni magát. A jegyén áthaladó Holdnak is köszönheti ezt az érzelmi kifakadást. Ami vegyes érzelmeket kelt a társában, de jót is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma kifejezetten jó napra számíthat. Délután kellemes meglepetésben is lehet része, akár váratlan vendégek formájában is. Ne jöjjön zavarba, ha nincs mivel megkínálnia őket. Hoznak magukkal minden jót, és különben is csak önre kíváncsiak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még nem kellene minden titkos tervét elárulnia, amíg nem biztos teljesen a dolgában. Nehogy valaki lenyúlja az ötletét, vagy, ami még rosszabb, eleve meg akarja hiúsítani. Egyelőre csak figyeljen, és legfeljebb a családját avassa be.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Használja az erejét arra, hogy támasza lesz az önnél gyengébbeknek. Nagyon sok az energiája, és ez az erő most jobbára kifelé árad. Nem mindegy, hogy milyen formában. Az irányítatlan erők rombolóvá válhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne aggodalmaskodjon folyton afelett, amit elmulaszt, vagy amire már képtelen időt szakítani. Szokjon hozzá a gondolathoz, hogy ezentúl már mindig így lesz, vagy legalább jó darabig. Merjen tökéletlen lenni! Úgy is szép.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába, hogy ez a hétvége a pihenésről kellene, hogy szóljon, önben mégis felmerül a gondolat, hogy ismét valamilyen munkával tölti az időt. Lehet, hogy ez csak egy nagy családi ebédfőzést jelent. Ha már így van, vonja bele a családot is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Annyira várta ezt a napot, mert szeretett volna végre több időt a kedvesével tölteni. Sajnos ő próbára teheti a türelmét. Amíg rá kell várnia, töltse valami hasznossal az idejét. Olvasson, sétáljon, írjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nem bírja tovább magában tartani a bánatát, a sérelmét, akkor ideje végre azt ki is mondania a kedvesének. Ha sosem mondja el, azzal esélyt sem ad neki a jóvátételre, a változásra. A lényeg, hogy akkor is szeresse, amikor bírálja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma mintha kicserélték volna: a kedve szárnyaló, újra röpülni érzi a lelkét. A szerencsecsillaga valóban felívelőben van, a jó sorsfordulat igen közel. Egy barátság akár szerelemmé is érhet. Vagy talán még annál is többé.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Figyelmesebben kellene bánnia a környezetével. Különösen a szavai lehetnek bántók, még akkor is, ha nem így akarta. Figyelmetlenségből, vagy lelki nemtörődömségből hajlamos csúnyán beszélni. Kímélje a nőket és a gyerekeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma minden igazságtalanságot rosszabbul él meg, mint máskor. Az is fáj, ami felett eddig mosolyogva elsiklott: hogy például folyton önnek kell mosogatnia, vagy a kutyát sétáltatni. Tegye szóvá, küzdjön a jogaiért!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: