2020-01-29 08:21:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma kapcsolatba kerülhet a törvénnyel valamilyen módon

Napi horoszkóp január 29-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma belépett az első sorsterületére, ami feldobja önt, már éppen elege volt ebből a sok érzelmi energiából. Optimizmusa megnő, és cseppet sem befolyásolja más emberek véleménye, mindent végrehajt, amit betervezett. Olyan mennyiségű munkát képes elvégezni ma, melyet mások egész héten képtelenek.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a karrier sorsterületén ragyog. Különleges és eredményes munkája rivaldafénybe kerül, most mindenki odafigyel önre, kollégáinak példaképe lesz. Hatalmi pozícióban lévő személyekkel kell beszélnie, akiknek szintén imponálni fog szakmai eltökéltsége. A nyilvános elismertséget most megkapja.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma kapcsolatba kerülhet a törvénnyel valamilyen módon, bár nem feltétlenül negatív értelemben. Szellemileg fáradhatatlannak érzi magát és nagyon tevékeny állapotban van, nagyszerű lehetőség a tanulásra vagy egy tanfolyam megkezdésére. Igyekszik kiterjeszteni látókörét és fejleszteni önmagát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma átlépett a Kos jegyébe, ez a tüzes energia nagyon jól jön önnek, most végre hozzákezd az eddig halogatott dolgaihoz, azonnal behozza a lemaradását. A mai napon annyi feladatot képes elvégezni, mint máskor egész héten, és annak is örülnie kell, hogy így növekszik az önbecsülése, és meg tudja védeni önmagát.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a hetedik sorsterületén halad át, most annyira értékeli partnere együttműködését és szellemi támogatását, hogy kedvezményeket fog tenni neki, még ha az a saját érdekeinek rovására is megy. Úgy érzi, sokkal tartozik neki és nem akar hálátlan lenni, mindenképp szeretné kimutatni „oroszlános” nagyvonalúságát.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kiváló nap a mai szakmai előmenetele megtervezésére, annak részletes kidolgozására, ha pontról pontra halad, minden simán fog menni. De töltheti az idejét az otthonának átrendezésével is, döntse el ön, mi lenne a legjobb megoldás és ezt hogyan tudná elérni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén végre ki tud állni önmagáért, meg tudja védeni álláspontját. Jó lenne, ha otthon is ilyen határozottan viselkedne, és úgy tudna együttműködni a párjával, hogy azért a saját véleményét is képviselje.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Inkább magabiztos, mint önző hozzáállásának köszönhetően ma megszerezheti a támogatást másoktól, akár a pénzügyekben is. Ha fizetésemelést szeretne kérni, lehetőleg ma tegye meg!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Csapatmunkára nem igazán alkalmas a mai nap, lehetőség szerint inkább egyedül végezze a munkáját. Az első sorsterületén tartózkodó Mars felturbózott energiákat ad önnek, ami kapkodáshoz vezethet. Legjobb sporttal levezetni a feszültséget.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Sok pozitív lehetősége adódik ma, de muszáj másokkal együttműködnie a siker érdekében. Legyen egy kicsit engedékeny másokkal, ha nem így tesz, akkor kivívhatja a kollégák ellenszenvét.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A második sorsterületén, a Halak jegyében, együttáll a Vénusz és a Neptunusz, ez sok pénzt jelez, a gond annyi, hogy amit ma megkeres, az gyorsan ki is folyhat az ujjai közül.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A pénzügyek kerülnek fókuszba. Ön az anyagiakat tekintve roppant szerencsés, bár semmihez nem ragaszkodik, sőt megosztja, amije van, mégis mindig elő tud teremteni annyit, amennyi szükséges.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: