2017-09-03 23:05:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma jól mennek a dolgai

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll – ez rengeteg energiát ad önnek! Ha kritikus megjegyzéseket kap a kollégáktól, ne törődjön vele. Kizárólag a közeli barátok, családtagok véleményére hallgasson.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó bolygója az Oroszlán jegyében áll. Ez érzelmileg kissé labilissá tehetné önt. Délután adódhat egy kis technikai probléma, ez rengeteg idejét elrabolhatja. Az este viszont ragyogóan alakul.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma jól mennek a dolgai, lehetősége van a magánügyi problémák rendezésére is. Ha többet érez valaki iránt, mint amennyit eddig a tudomására hozott, akkor ma valljon színt a szerelméről! Az illető szintén vonzódik önhöz, semmi sem áll a boldogsága útjába.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nyugodtan hallgathat a megérzéseire, főleg, ha nehéz döntés előtt áll. Az állásváltással viszont várjon még egy darabig, mert a közeljövőben jóval kecsegtetőbb ajánlatot kaphat a mostaninál!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma egy olyan feladatot kaphat, ami ugyan riasztóan sok felelősséggel járhat, ugyanakkor bőven megéri vállalni ezt – anyagilag hosszú távra bebiztosíthatja magát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne várjon most csúcsteljesítményt saját magától, inkább vészelje át valahogy a mai napot. Olyan emberek társaságát kellene keresnie, akik megértik önt, és akikben megbízhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha esetleg fogytán van a bevétele, kicsit össze kellene húznia a nadrágszíjat, mert most többletbevételre nem számíthat. A mai nap sok változatosságot kínál, ön pedig szellemileg nagyon friss lesz, több új ötletét megvalósíthatja. Egy barátjának tanácsra van szüksége, ám nem biztos, hogy amit mond neki, azt meg is fogadja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Több bolygó is áll az Oroszlán jegyében. Most előnyösebb lesz, ha visszafogja magát, és nem akar versengeni a többiekkel. Higgye el, ez a taktikus lépés, eljön majd az ön ideje is!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter a Mérleg jegyében áll, jó fényszögekkel rendelkezik. Ne ragaszkodjon túlságosan a meglévő dolgokhoz, próbálja meg elfogadni a változást. Lehet, hogy ez a munkahelyét érinti, de az is, hogy a magánéletével kapcsolatos. Az azonban biztos, hogy hosszú távon a sorsa jobbra fordulását várhatja tőle!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most összetalálkozhat valakivel, aki túlságosan is fontoskodni próbál – ne hagyja, hogy beleszóljon a dolgaiba! Igyekezzen visszafogni magát, és ügyesen kerülje ki a kényes szituációt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, jól kezdődik a hét. A munkahelyén váratlan fejlemények adódhatnak, de ön remekül tudja kezelni a helyzetet. A szerelmi életében bonyodalmakra számíthat, egy pletyka, vagy rosszindulatú híresztelés szít önök között féltékenységet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz a Plútóval van jó kapcsolatban. Lendületesen kezdheti a hetet. Már délelőtt elkönyvelhet magának kisebb-nagyobb sikereket, és délután is büszke lehet magára, mert nagyon gyorsan meg tud oldani egy problémát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: