2019-12-19 07:44:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma döntésképtelenségével becsaphatja saját magát

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Tartós sikereket és gyakorlati eredményeket jeleznek a bolygók az üzleti vagy a pénzügyi területen. Valamilyen engedélyt még ma jóváhagynak a hatóságok, és ha volt nézeteltérése a szüleivel, most azt is tisztázhatja.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A türelem és önfegyelem ma a jelszava, ez segíti abban, hogy még az utolsó elsimításokat megtegye a munkájában. Szerelmi életét elősegíti a hűség és az odaadás, partnere nagyon vonzónak találja megbízhatóságát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma döntésképtelenségével vagy bizonytalanságával becsaphatja saját magát. Nem egyértelmű a gondolkodása, nehezére esik követni az eseményeket. Nem megfelelő alkalom sem az előadások megtartására, sem a szerződések megkötésére.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma az ön uralkodó planétája, a Hold belépett a Mérleg jegyébe, ami egy kissé megnehezíti a döntéseit, ugyanis szeretne mindenkinek megfelelni. A Jupiterhez való kvadrátja túlzásokra készteti, kerülje a túlzott étel-ital fogyasztást.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Van oka az ünneplésre, kiváló évet zár, a legnehezebb feladatokat elvégezte. Türelme és önfegyelme által megtalálta a leghatékonyabb módszert mindenhez. Ha voltak egészségügyi gondjai, mára azok is megoldódtak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold-Jupiter kvadrát az ön második sorsterületét érinti, ez a túlzások fényszöge. Bizonyára drága ajándékokat vásárolt szeretteinek, vagy önmagát jutalmazta meg valamivel, aminek lehet, hogy nem most lett volna itt az ideje.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületéről kvadrálja a Jupitert, ami túlzott lelkesedéshez vezetheti, optimizmusa nem reális. Nem hajlandó mérlegelni a tényeket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Uralkodó planétáját a Marsot, a Szaturnusz erőteljesen támogatja, elkezdhet valami szenvedélyes dolgot, hobbit. A megnövekedett nemi étvágy is jellemezheti, ez jó jel az új vagy meglévő kapcsolata számára.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Jupitert a második sorsterületén kellemetlenül fényszögeli, ez túlzott költekezésre sarkalja. Tanúsítson nagyobb önmérsékletet!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma lesz türelme olyasvalamivel foglalkozni, amivel csak lassan lépésről lépésre lehet előre jutni, vagy alapos odafigyelést igényel. Gondos munkájáért elismerésben részesülhet, ez önnek fontos, hiszen nagy célokra törekszik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kissé fáradt, de a céltudatossága pótolja az energiát. Most nagyobb önfegyelmet tanúsít, jó alkalom valamilyen aprólékos dolog vagy terv kidolgozására, még ha csak fejben is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma még azokra is nagy hatással lehet, akikkel különben meg szokott gyűlni a baja. Nagyszerű nap az együttműködésre, ha bárkivel volt bármilyen problémája, nézeteltérése, most azt könnyedén helyrehozhatja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: