2020-02-17 07:08:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Legyen kitartó, hamarosan elsimulnak a gondok

Napi horoszkóp február 17-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma megkezdődik az a munkahét, amikor is - minden jel szerint - ön már kitűnő pozícióban van. Mostantól egy darabig a módszeresség jellemzi munkastílusát. Áthatja az a késztetés, hogy nagy felelősséggel járó feladatokat végezzen. Imádja a kihívást, melyben mostanában bőven lesz része.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Hold közötti trigon miatt legyen mértékletes az étkezés során, gyomorpanaszok jelentkezhetnek, ha nem vigyáz. Ettől eltekintve ez a nap arra való, hogy önmagát kényeztesse, feltöltheti a szekrényét néhány új ruhával, vagy a hobbijára jut idő végre.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátrál, emiatt akadályokra számíthat. Lehet, hogy ügyfelei mondják vissza a megbízásokat, vagy egy tervezett munka meghiúsul. Legyen kitartó, hamarosan elsimulnak a gondok, és legalább van lehetősége rá, hogy átgondolja a terveit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon szerencsés napja lehet pénzügyileg, ha valamilyen módon a szépségiparban tevékenykedik, vagy a művészetek bármely ágához kapcsolódik a munkája. Egyébként is ezek a területek kerülnek ma fókuszba, szívesen megy színházba, kiállításra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meghiúsulhatnak szerződéskötéssel kapcsolatos tervei, vagy új partnere gondolta meg magát, vagy ön gondolkodott el a dolgon és nem tartja megfelelőnek a szerződést. Csodálatos megérzéssel egy nagy csalódást hagyott ki az életéből!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A retrográd Merkúr sajnos a romantikára sem hat jól. Párjával olyan helyzetet hozhatnak létre, ami komoly perpatvarral jár. Válogassa meg jobban a szavait, mert most olyan dolgokat vág a másik fejéhez, amit nem is gondol komolyan.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a Kos jegyében tartózkodik. Szívesen ismerkedik, flörtöl. Ha most kezdődik egy kapcsolata, azt különösen élvezheti, izgatott és boldog, ha randevúra megy.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma négy planéta tartózkodik a harmadik sorsterületén, muszáj lesz kicsit képeznie magát, talán a munkája miatt szükséges, hogy visszaüljön az iskolapadba.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénz ütheti a markát, ráadásul komolyabb összeg, talán közös elszámolású társulásból. A Mars és az Uránusz fényszöge hat most önre, ez briliáns ötletekkel áldja meg, melyeket az anyagiak területén tud hasznosítani.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha önálló vállalkozása van, akkor ma nagyon szerencsés napja lesz. Valószínűleg piacra dob egy olyan terméket, ami hiánypótló, vagy felállít egy új stratégiát, amellyel kimagasló eredményeket ér el.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Meghívást kap estére, amit mindenképp fogadjon el! Nagyon érdekes emberekkel találkozhat, és ön ebből mindig rengeteg energiát gyűjt be.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma eléggé álmodozó hangulatban van, valahogy ködös ez a nap, így jobb is, ha ma nem hoz semmilyen döntést, mert nem látja reálisan a dolgokat. Ha friss a kapcsolata, vigyázzon, ne idealizálja túl a kedvesét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: