2015-11-21 00:49:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kiváló nap ez a mai az utazáshoz

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma este menjen szórakozni, legyen felszabadult és bátor, és igyekezzen olyannak mutatni magát, amilyen valójában. Engedje, hogy a párja igazán megismerje, és ne csak egy csillogó képet lásson önről!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Amilyen könnyű lesz egy Mérleg jellegűt szeretnie, éppen olyan könnyedén kapcsolódhat egy agilis, kissé erőszakos Kos-szülötthöz is. Hogy ez hogyan lehetséges? A titok az ön alkalmazkodó természetében rejlik...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kiváló nap ez a mai az utazáshoz, de mielőtt elindulna, legalább fejben készítsen útitervet. Nem ártana, ha a szállodai szobafoglalását is előre elintézné, ezzel jelentősen csökkenthetné a költségeit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Túlságosan sok feladata lesz, de a lendülete miatt könnyedén azon kaphatja magát, hogy sokkal többet teljesített, mint kellett volna. Mielőtt még bosszankodni kezdene, gondoljon arra, mennyivel könnyebb lesz a jövő hete!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Reményekkel teli ez a nap, és egyre inkább új helyzetek és élmények befogadására vágyik. Az utazás, a hosszú távú és a távolban lévő érdekeltségei különös hangsúlyt kaphatnak az életében. A sürgősen megoldandó ügyek végére sikeresen pontot tehet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az életében felbukkanó változások most egyáltalán nem viselik meg. Ha késztetést érez arra, hogy kilépjen a nyilvánosság elé, vagy az eddigieknél több feladatot vállaljon magára, a bolygók támogatják, így bizonyíthatja rátermettségét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most a bonyolultabb folyamatokat is képes átlátni, és a szálakat a kezében tartani. A nap folyamán egy önnél is szabadabb, függetlenebb személyiség előnyös ismeretségére tehet szert. Az illető az év hátralévő részében jelentősen befolyásolhatja az életét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most végre eleget foglalkozhat az otthonával, vagy lebonyolíthat egy fontos adásvételi ügyletet. A Vénusz biztosítja arról, hogy ez legyen az év egyik legboldogabb napja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha ön még egyedülálló, ma jó esélyei vannak a szerelemre. Amennyiben házasságban él, akkor a partnerével élhet át a korábbinál is erőteljesebb érzelmeket. Ha nehéz helyzettel találja szemben magát, egy percre se veszítse el a fejét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a házimunkán kívül egy kis flört is felbukkanhat a láthatáron: újdonsült partnere kapcsolatban állhat a törvénnyel, a joggal, de lehet némi köze a protokollhoz is...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.|
A pénzügyeit mindenképpen rendbe kell tennie. Igyekezzen minden fontos dolgot még a délelőtt folyamán elintézni, és a vásárlásokat délutánra ütemezni. Érdemes odafigyelnie az újdonságokra is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha ma dolgoznia kell, vállaljon el bátran olyan feladatokat is, melyeket mások korábban visszautasítottak: az eredménnyel bátran odaállhat majd a felettesei elé. Karrierje sokkal biztatóbban alakul, mint korábban bármikor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: