2018-11-05 05:27:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kissé szélsőséges napra számíthat

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz még a Mérleg jegyében áll, kedvezőtlen kapcsolatban az Uránusszal, ez megnehezítheti az ön számára az indulást. Ne kapkodjon el ma semmit, ne hagyja magát rávenni a jövőjét befolyásoló döntések meghozatalára. Maradjon a megszokott tevékenységeknél, így bizonyos dolgokról könnyebben tud információkat szerezni.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi magát, mint aki hatalmas nyomás alól szabadult fel. Megint élvezi a szabadságot, ami önnek mindennél fontosabb. Használja ki a szárnyakat adó erőt, nagy kár lenne, ha újra elaprózná magát!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap a Skorpió jegyében jár, ez feszültségeket hozhat. Kissé szélsőséges napra számíthat, borúra derű következik, és fordítva… Próbáljon a realitás talaján maradni, és objektíven szemlélni az életet, ha a helyzet úgy kívánja.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Jupiter is jó fényszögben áll az ön jegyével. Idilli nap, elégedett magával és a világgal. Reggel vidáman, erőtől duzzadva ébred. Jókedve átragad a környezetére is. Lelki békéje arra is alkalmassá teszi, hogy érdemi feladatokat oldjon meg. Már itt volt az ideje!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mozgalmas nap, sok meglepetéssel. Többel, mint szeretné... Ráadásul egy nehéz kérdésben is döntenie kell, vigyázzon, elég nagy az esélye a tévedésre! Ugyanakkor rendbe hozhatja átmenetileg kusza anyagi ügyeit.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Szűz jegyével. Igyekezzen a legnagyobb nyugalomban feldolgozni minden esetleges elmaradását. Munkahelyén már elkezdheti az iratokat tartalmazó dobozok tartamát szortírozni, otthon pedig lomtalaníthatja a szekrényeket. Új dolgokba inkább ne fogjon bele.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fogékony lesz az új élményekre. Kulturális téren és a munkában nyugodtan engedhet eme hajlamának, a szerelemben viszont jobb, ha nem teszi, mert igen kellemetlen helyzetbe kerülhet!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munka mellett az otthonára és a magánéletére is fordíthatna egy kis energiát... Például mert valaki mindent megtesz, hogy végre észrevegye! Ha megvan hozzá a bátorsága, engedjen bátran romantikus érzelmeinek!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma görcsösnek érezheti magát, hiányozhat önből az a fajta könnyedség, lazaság, amellyel korábban szinte mindent fél kézzel megoldott. Még szerencse, hogy később magára talál...

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha házas, és kapcsolata egén sötét felhők gyülekeznének, a héten adódik rá alkalom, hogy mindent rendbe hozzon. Tartózkodjon a titkos megállapodásoktól, főleg olyan emberekkel, akiket alig ismer!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Magánemberként ön most az élet napos oldalán áll, és nem is kell tartania havazástól. Túl sok munkára ugyanakkor mostanában ne számítson, úgyhogy tartalékolja az erejét – no meg a pénzét!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon vágyik már némi változatosságra – észrevehetné, hogy a párja ugyanígy vélekedik! Ha egyedülálló, szerelmi életében meglepő fordulat áll be, és ezúttal nem fog hibázni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: