2013-06-03 00:35:33• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Kísért a múlt

Napi horoszkóp június 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vigyázzon, hogy kivel hogyan beszél. És arra is, hogy mit mond el neki. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a szomszéd munkatársának panaszolja ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold a kapcsolat házában jár, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha pártalan, akkor se töltse magányosan az estét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kísért a múlt. Mintha újra és újra meg kellene élnie elmúlt dolgokat. Lehetetlen persze minden hibáját egyszerre levetkőznie, de számos alkalom adódik a próbatételre. Lassan megszokja, hogy más legyen, mint eddig.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb még inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozott a fontossági sorrend: már nem a lét minősége, hanem a puszta anyagiasság a cél. Csak ne akarjon mindent a külvilágra fogni. Erről ön is tehet, legalább részben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon hihetetlen helyzetbe keveredhet. Talán azt hiszi, egy másik bolygóra tévedt, vagy hirtelen mindenki megőrült ön körül. Vegye elő a humorérzékét, nevessen az őrült helyzeteken! A harag nem segít!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy szép utazás terve körvonalazódik ki lassan a lelki szemei előtt. Ha nem akarja, hogy minden terve kútba essen, tegye is meg a szükséges előkészületeket. Foglaljon szállást, járművet, vegyen ki szabadságot, tervezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne várja a sült galambot, hogy az élete majd magától szerencsés fordulatot vesz. Rengeteg a jó lehetősége, de nagyon fontos, hogy utána is járjon. Ne a gépekkel beszéljen. Most a személyességen van a hangsúly!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Népszerűsége már-már határtalan. Egyre többen ismerik, felismerik, s hívják is mindenfelé. Szükségük van a szakértelmére, tudására, vagy egyszerűen csak a kedves, megnyerő személyiségére. A családjának is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Őszinte pillanataiban be kell látnia: a munkája lehet ugyan szép, és változatos is, mégis valami másra vágyna. Ha meg ráadásul ez nem is igaz, akkor pláne jogos az igény, hogy valami le szeretne tenni az asztalra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sokat morfondírozik pénzügyi dolgokról. Ne másban keresse a megoldást! Jobban kellene bíznia a jó sorsában. Most nemigen tud se spórolni, se többet keresni. De hamarosan minden jóra fordul. Legyen optimista!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában egyre nagyobb hangsúlyt kap az életében az egészséges életmód. Újfajta diétával próbálkozna, de ehhez hiányzik az önkontroll. Mindjárt más lenne a helyzet, ha a párját is rá tudná venni. Együtt könnyebb!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: