2019-01-30 06:17:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kínos találkozásra kerülhet sor ma valakivel

Napi horoszkóp január 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Karrierje felfelé ível. Ki kell használni azokat a lehetőségeket, amelyek csak rövid ideig érvényesek. Mindig a pillanatnyi helyzet szerint döntsön, de ne meggondolatlanul.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma nehezen tud lendületbe jönni, mert Nap és a Merkúr is kellemetlen fényszögben van a Bika jegyével. Lehetséges viszont, hogy lesz egy kellemes találkozása valakivel, akit már régen a szívébe zárt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kínos találkozásra kerülhet sor ma valakivel. Olyasvalakivel kell beszélgetnie, akivel sok mindenben nem ért egyet. Ha teheti, határozottan, de udvariasan csökkentse minimálisra a párbeszédet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma kísérletező kedvében lesz. Nem kell félnie, nem fogja anyagi kár érni, főleg, ha a megérzéseire hallgat, mert az időpont kedvező arra, hogy hivatásában is új utakat gondoljon ki.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nyilas jegyében áll, az ön kapcsolatokat jelző sorsterületén. Sok flörtben lehet ma része, ám vigyázzon, ne legyen túl rámenős, mert azzal ellentétes hatást érhet el, mint amit szeretne!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold kellemetlen fényszöget vet a Szűz jegyére, és ez stresszessé teszi önt. Úgy gondolja, nem tud megfelelni a környezete elvárásainak. Ne engedje, hogy ilyen gondolatok kizökkentsék a nyugalmából!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Nyilas jegyében áll, és nagyszerű energiákat küld önnek. Mintha szárnyakat kapott volna, és sok mindent tud rendezni. Ne hagyja kihasználatlanul az esélyeit, és anyagi hasznot húzhat belőlük.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma nehezebben találja az egyensúlyát. Állandóan kibillenti valami a megszokott ritmusból. Láthatóan stresszes és ideges, nehezebben halad a munkákkal, el is marad néhánnyal, kapkod, idegeskedik a sok tennivaló láttán. Ne kötekedjen a partnerével, hanem inkább kérjen tőle segítséget a sok munkához.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A levegő ma szinte vibrál ön körül! Idegesíti munkatársainak lassúsága. Hatalmas tempót diktál, de úgy érzi, hogy a lehetetlen emberek visszahúzzák. Ne legyen ennyire türelmetlen! Családi környezetében változások lesznek, amelyek közül egy váratlanul éri.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy dönt, hogy megváltoztatja életstílusát. Ennek itt volt az ideje, de a csillagok arra figyelmeztetik, hogy csak fokozatosan tegye. A mai rohanó világban körültekintően kell dönteni, új dolgokba vágni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A figyelme a munkájára és a pénzügyekre összpontosul. Olyannyira lefoglalják ezek az ügyek, hogy partnere úgy érzi, ő kimarad az életéből. Legyen hozzá kedvesebb, mint máskor.


Halak: II. 19. - III. 20.

Komoly döntések elé állítják. Munkájában óriási ambíciót érez, terveivel kapcsolatban azonban lehet, hogy túllő a célon. Anyagi dolgaival kapcsolatban viszont nem árt az óvatosság. Szakmai tárgyalások alkalmával ne legyen türelmetlen, és személyeskedő vitába ne keveredjen bele.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: