2019-01-23 06:02:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kételyei vannak egy barátságot illetően

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars kellemetlen fényszögben találkozik a Szaturnusszal. Ezért kezdődik olyan nehézkesen ez a nap. Sok akadállyal kell számolnia, de csak a délelőtti órákban. Délután már sikeresen haladhat az ügyeivel!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Szaturnusz egy bizonyos dologban segít önnek tiszta vizet önteni a pohárba. Már régebb óta gondolkodik ezen, és most örülhet, hogy mindent tisztázni tudott. Ez a hangulatán is sokat javít majd.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kételyei vannak egy barátságot illetően. Eltávolodtak egymástól, mert már lezárult az időszak, amikor fontosak voltak egymásnak. Sértődés és harag nélkül lépjenek tovább.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár. Fárasztó megbeszélésen vesz részt, ami kimeríti. Munkája testi-lelki összpontosítást kíván. A baljós egészségi tüneteket ne hagyja figyelmen kívül, a kis problémát könnyű megszüntetni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új távlatok nyílhatnak a munkájában. Ehhez hozzájárulhat egy szakmai tanfolyam vagy egy külföldi tanulmányút. Munkatársa szívesen közeledne önhöz. Ha ön egyedülálló, adjon neki egy esélyt!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll. Az esti órákig feladatait és kötelességeit gyorsan és hatékonyan tudja intézni. Gondoljon azonban arra is, hogy beiktasson néhány rövid szünetet. Ezt az egész szervezete igényelni fogja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az aktuális ügyekben ön jól tájékozott, ezért határozottan cselekedhet, sőt rámenős is lehet. Kapcsolataiban megbízhat, és elfogadhat üzleti ajánlatokat. A párjától romantikát remél, amit meg is kap.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Szűz jegyében van. Bajban lévő barátja szeretné, ha valaki végighallgatná. Ha az általa elmondottakkal nem ért egyet, ne próbálja szőnyeg alá söpörni érzéseit, még akkor sem, ha nem a legkellemesebbek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már a Szűz jegyében jár, a Nap a Vízöntőben. A mai nap egy kicsit egyhangú, de ettől függetlenül jó a közérzete. Őrizze meg a kedvét és gazdálkodjon az erőnlétével. Ne engedje, hogy minden feladatot a nyakába zúdítsanak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy új lehetőség túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, pedig igazából arról van szó, hogy végre jutalmat kap a kemény munkájáért. Anyagi téren javulás várható.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sokat beszélget a környezetében élőkkel, de nem mindig arról, amiről valóban fontos lenne. Olyannyira nyitottá vált az új elméletek iránt, hogy akár téves elgondolásoknak is bedőlhet. Érdemes társulnia egy komoly, megfontolt emberrel, akinek szívesen hallgat tanácsaira.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars és a Szaturnusz kellemetlen fényszöge is arra figyelmezteti, hogy meg kellene húznia azt a bizonyos nadrágszíjat. Nincs sok értelme fontos találkozókat tartani, mert később majd felül kell írnia a mostani terveit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: