2019-08-01 05:00:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kedvező a mai nap az új dolgok megtanulására

Napi horoszkóp augusztus 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Újhold az Oroszlán jegyében, az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, ezenkívül itt tartózkodik mindkét erotikus planéta. Ez a kreatív önkifejezések és a nagy szerelmek életterülete, önnek ma esélye van rá, hogy belép az életébe az igazi!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Újhold ma az ön negyedik sorsterületén vonul át. A család és az otthon lesz a fókuszban, megbeszélhetik, hogy mi az, amelyen szeretnének változtatni, és néhány luxus berendezés is kerülhet a lakásba, mert az Oroszlán jegyében jön létre ez a konstelláció.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kedvező a mai nap az új dolgok megtanulására, elsajátítására, vagy tanfolyamok megkezdésére, testvérekkel, szomszédokkal megbékélni, sőt barátságot kötni – az Újhold jó kedvet varázsol ön köré!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Oroszlán Újhold és másik két planéta is az ön második sorsterületén tartózkodik. Ön azon fáradozik, milyen új bevételi forrást tud beépíteni a mindennapjaiba. Ön szereti a kényelmet és a biztonságot maga körül, bizonyára valami újdonsággal fogja pénzügyeit bővíteni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az Újhold, a Vénusz és a Mars az ön első sorsterületén vonul át. Ez a nagy szerelmek idejét hozza el, a kisugárzása csak úgy vonzza az ellenkező neműek figyelmét, ezt a lehetőséget csak erősíti, hogy ez konstelláció a napjegyében jön létre. Személyes szokásain is változtathat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az Oroszlán-újhold és még másik két planéta az ön tizenkettedik sorsterületén vonul át, ma jól teszi, ha a testi-lelki regenerálódásnak szenteli az idejét. Az is remek lenne, ha egy kicsit kóborolna a természetben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kaphat ma egy meghívást valamilyen rangos eseményre. Fogadja el, mert remek ismeretségeket tud most kötni, melyek előnyösek lesznek később az ön számára.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Újhold az ön szakmai vagy társadalmi előremenetelét fogja biztosítani, önnek ez nagy segítségére van, hiszen mindig is irányító szerepre vágyott. Most learathatja a munkája gyümölcsét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az Újhold az ön kilencedik sorsterületén vonul át, ahogy a Vénusz és a Mars is. A nagy szerelem most önre hazájától távol köszönthet rá, ön imádja az ilyen jellegű kalandokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma az intimitást érintő kérdések kerülnek előtérbe. Az újhold lehetőséget adhat új társulásra is, ez most a közös kasszát érintő beruházások ideje, és ön szerencsés kézzel nyúl a pénzügyekhez. Később aranybetűkkel fogja beírni a naptárjába ezt a napot!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvező időszak a mostani a meglévő párkapcsolatát új alapokra helyezni, alapos átbeszélés után. Kezdetét veheti ma egy nagy szerelem is!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az Újhold és még két planéta az ön hatodik sorsterületén vonul át, ez lehetőséget ad önnek a különböző hétköznapi rutinon változtatni, esetleg részt vehet egy egészségmegőrző programon is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: