2019-11-21 07:19:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Jól gondolja meg, hogy és mit beszél munkatársaival

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr a nyolcadik sorsterületről dob egy trigont a Neptunuszra, amely a tizenkettedik sorsterületen áll. Üzleti tárgyalásai, szerződései nagyon jól alakulnak, remek kilátásai vannak vagyoni ügyekre, melyeknek egyelőre a legnagyobb titokban kell maradniuk.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr-Neptunusz trigonja a hetedik sorsterületét érinti, sikeres szerződéskötéseket, remek tárgyalásokat hozhat partnereivel, vagy házastársával. Most leginkább szellemi ösztönzésre vár, melyet meg is kap társától.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars szembenáll az Uránusszal, mely hozhat kollégákkal komoly összeveszéseket, munkahelyi balesetet. Óvatosan bánjon az éles szerszámokkal, és jól gondolja meg, hogy és mit beszél munkatársaival, mert a dolgok visszafordíthatatlanná válhatnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön uralkodója trigont vet a hetedik sorsterületén átvonuló Plútóra, ez nagyon jó hatással van az üzleti életre, remek stratégiákat dolgozhat ma ki. De nagyon jó lendületet adhat az érzelmi és szexuális életnek is, így a magánélete is kedvezően alakul.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ötödik sorsterületén tartózkodó Vénusz-Jupiter konjunkció a nagy szerelem idejét jelzi, mindenféle kapcsolat szempontjából csodálatos időszak. Felbukkanhat egy új partner is! Anyagilag is szerencsés konstelláció.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön első sorsterületéről kvadrátot vet a Vénusz-Jupiter konjunkcióra, itt az egyedüli probléma a túlzások lehetnek. Ne költekezzen felelőtlenül, kevesebbet egyen-igyon, hiszen ön erre mindig nagyon érzékeny, pláne ha akkora sütés-főzést rendez, mint amelyet ma estére tervez.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet ma a lustálkodásra, pedig jobban tenné, ha inkább programot szervezne, ma ugyanis megismerkedhet valakivel, aki igazán boldoggá teszi – ehhez persze ki kell mozdulnia a négy fal közül...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön első sorsterületén három planéta halad át, emiatt váratlan fordulatok következhetnek be párkapcsolatában. A Merkúr is megindult előre, kapcsolati szinten ez úgy jelentkezhet, hogy ön egyik pillanatról a másikra úgy dönt, hogy befejezi a „kötélhúzást”, és véget vet a viszonynak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön első sorsterületén halad át a Vénusz-Jupiter konjunkció, befektetésre, szerelemre igen kedvező nap. Főként társasági életre való időszak, összehozhatja a sors ma olyan valakivel, aki később a segítségére lesz, de bekopoghat a nagy ő is az ajtaján.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz és a Hold trigonja segít önnek, hogy a most végzett munkájával igazi előnyökhöz jusson. Az érzelmi kérdésekkel viszont meggyűlhet a baja...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Neptunusz szembenállás az ön második és nyolcadik sorsterületét köti össze, de szerencsére ezt a szembenállást oldja a Szaturnusz, így hiába próbálják meg önt valamilyen gyors meggazdagodást ígérő lehetőségbe bevonni, ön résen lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Túlidealizálja a párját, pláne, ha friss a kapcsolat, emiatt pedig szinte biztos, hogy csalódnia kell. Próbáljon megmaradni a realitás talaján!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: