2015-06-14 02:05:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Jól fontoljon meg minden szót, mielőtt kimondaná

Napi horoszkóp június 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hangulata nem a legrózsásabb, de ezt a fáradtság okozhatja. Túl sokat dolgozott az elmúlt héten. Nyugodtan belefoghat bármilyen tanulmányba, mert az eredmény kárpótolni fogja. A testvéreket jelző területen három bolygó is látható, így valamelyik rokona bemutathatja egy befolyásos embernek. Az Ön által kitalált ötletek megvalósíthatók lesznek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kedvese nem nagyon ünnepli azért, amit tesz, később azonban engedékenyebb lesz. Ha nem házas még, akkor előfordulhat, hogy most fogja kimondani a boldogító igent. A szerelemben szerencsés és boldog lesz ma.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jól fontoljon meg minden szót, mielőtt kimondaná, és vérig sértene vele valakit. Gondoljon arra, hogy Ön most türelmetlenebb, mint általában, vagy mint korábban bármikor. A fontos dolgokat halassza későbbre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Anyagilag remélhetőleg jól zárta az elmúlt hetet. Kellemes, jó hangulatban kezdődik a következő hét. Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlik. A napok múltával azonban sokasodnak a gondjai is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Amellett, hogy rengeteg időt kell fordítania a saját dolgai rendbetételére, ne feledkezzen meg a kedveséről sem. Kellemes és gyönyörű élmények várják a szerelemben, ám óriási kockázatokat kell vállalnia, ha titkos utakra téved. Gondolja át, az apró örömök érnek annyit, mint amennyi veszéllyel járnak?

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A szó elszáll, mondja a közmondás, ezért felesleges amiatt bosszankodnia, hogy mit mondanak mások. Lehetséges, hogy kicsit mellőzöttnek érzi magát. Ha Ön egyedülálló még, akkor adódhatnak problémái a szerelemben.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Végre ideje nagy részét olyan társaságban töltheti, akikkel nagyon jól érzi magát. Vegyen ki néhány nap szabadságot, kellemes, nyugodt napok ígérkeznek. Valamelyik rokona nehéz helyzetbe kerül, igyekezzen segíteni neki.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mi is az a dolog, amely mindent megold? Az idő! Nyugodtabb óráknak nézhet elébe, de ezalatt sem fog majd unatkozni. Az élet napos oldalán járhat. Fogadja el a meghívásokat, és lásson vendégül Ön is olyan embereket, akikkel tényleg jól érzi magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha csak egy picit utánajár, máris sikerül a gyerekek nyaralását megoldania. Akadnak ellenségei - és kinek nem - de őket inkább meg kellene győznie, mint elkerülni. Ön híres az előérzetéről, könnyen felismeri, ki az, akiben bízhat, és akitől tartania kell.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az idő most nem Önnek dolgozik, így semmit ne halasszon holnapra, amit ma megtehet. Ugyanakkor pihenjen minél többet, hogy legyen ereje a várható konfliktusokat kivédeni. A felkészülés jó taktikai érzéket és jó szervezést kíván.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Többet dolgozik, mint amennyit kellene, kicsit túlhajszolta magát, és elfáradt. A legfontosabb most, hogy kimutassa a szeretetet és a gyengédséget a családtagjai felé. A következő napokban mindenkivel megbékélhet, azzal is, aki komolyan megbántotta Önt.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha úgy gondolja, akár feltehet mindent egy lapra, akkor is Ön fog nyerni. Ha most veszi ki a szabadságát, előfordulhat, hogy társa nem szeretne Önnel tartani, de ennek ne tulajdonítson nagyobb jelentőséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: