2012-09-18 22:56:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Jobb lenne lakatot tenni a szájára

Napi horoszkóp szeptember 19-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Komolyan kellene vennie végre saját magát. Ha folyton csak azt figyeli, hogy mások mit mondanak önről, akkor aligha talál igaz utat önmagához. Ami még rosszabb, nem tudja majd megmutatni magát a világnak. Pedig az ön lelke szép!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha túlságosan kritikus másokkal, azzal megbánthatja őket. Ha túl elnéző, nem segít nekik jobbá lenni. Valahogy a középutat kellene megtalálnia. A mai napon ebben segíthetik a csillagok. Jó sugallatai engedik, hogy szókimondó legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jobb volna végre lakatot tennie a szájára. Túlságosan szókimondó, különösen, ha mások titkairól van szó. Pedig ezzel önmagának is árthat. Legalábbis, ami a megbízhatóságát illeti. Fecsegés helyett inkább alkosson!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ridegnek tűnhet mostanában: ön is elfelejtette, milyen lágy szív lakozik a kemény páncél alatt? Az erő nem biztos, hogy mindig javára válik. A közeli családtagjaival szemben semmiképp sem. Merje ma megmutatni a gyengeségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, nem szereti a munkáját, és ez odáig fajulhat, hogy szinte képtelen hozzáfogni is. Ha tudja a megoldást, hogy mihez kezdene inkább szívesen, akkor ideje utána járnia. Ne fedje fel a szándékait, amíg nem biztos a dolgában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyi döntésekben ma jobb, ha tartózkodó álláspontra helyezkedik. Ha nem lát egy kérdésben tisztán, akkor esélye sincs arra, hogy konstruktív javaslatot tegyen. Hagyja a döntést a hozzáértőkre inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön nagyon érzékeny, természetes, hogy nehezen viseli el, ha megbántják. Ne is hagyja szó nélkül, ha így van. Vitatkozás, emelt hangnem helyett azonban üssön meg szelídebb hangot. A lágyság legyőzi a keménységet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Romantikus hangulatba kerülhet, és ez szerencséjére, estére sem múlik el. Ne mulasszon el egy virágcsokrot, vagy valami kedves meglepetést venni a társának. Egy meleg hangulatban eltöltött este gyógyír mindkettejüknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, révbe ért, megtalálta a társát. Valóban, aki most ön mellett van, egy életre szóló kapcsolat lehet. Ha még mindig egyedül lenne, akkor az ön előtt álló egy évben nagy esélye van arra, hogy változtasson ezen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön túlságosan is figyelembe veszi a realitásokat. Pedig a valóság mindig az álmokból indul ki. Merjen hát végre szépeket álmodni, és azután igyekezzen realizálni őket. Különben túlságosan prózaivá válik az élete.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Még egy Vízöntő sem teheti mindig azt, amihez épp kedve van. Ha békében akar élni azokkal, akiket a legjobban szeret, meg kell hallania az ő kéréseiket is. Különben könnyen magára maradhat, vagy boldogtalan emberek társaságában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap sok álmodozással telik. A külvilág számára ez semmittevésnek tűnhet. De belül önben nagy változások zajlanak, és ehhez épp erre van szüksége: nyugalomra, meditálásra. Közben persze csináljon úgy, mintha dolgozna.

Napi horoszkóp
(astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: