2019-10-25 07:38:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Izgalmas és új kihívások érhetik ma munkahelyén

Napi horoszkóp október 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a hetedik sorsterületén halad át kellemetlenül fényszögelve, legtöbbször jogvitát jelöl ez a tranzit, próbáljon meg megegyezni, a Mars-Szaturnusz kvadrát esetében nem önnél van a labda. Kompromisszum is csak akkor lehetséges, ha ön tudatosan erre törekszik.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha véletlenül lenne jogi ügye, akkor azt most simán rendezheti, ugyanis a Vénusz az ön hetedik sorsterületén tartózkodik és most könnyű önnel megegyezni. A többi ember felé is a legbarátságosabb énjét mutatja, mostanában minden jól megy ön körül.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó alkalom, hogy eredeti módon közelítse meg a régi problémákat a munkahelyén. Agya most ezerfokos fordulatszámon pörög. Izgalmas és új kihívások érhetik ma munkahelyén, melyek új gondolatokat ébresztenek önben. Felfokozott szellemi aktivitása ellenére azért lazítson is néha.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön uralkodó planétája szextilt alkot a Merkúrral, remek alkalom a kapcsolatok javítására.. Ma egyébként is kedélyes hangulatban van, jó kapcsolatot tud kialakítani bárkivel, különösen az önhöz közel állókkal. Kiváló alkalom megbeszélések és tárgyalások lebonyolítására is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A sikerek elkönyvelése vezeti a mai napját, igen magabiztosnak és nyugodtnak érzi magát, és jóllehet nem tart igényt mások figyelmére, erőfeszítései így is, úgy is meghozzák a kívánt eredményt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma könnyedén meg tud beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találna. Ne szalassza el ezt az alkalmat fecserészéssel, rá kell szorítani saját magát arra, hogy azokat a témákat hozza szóba, amelyek igazán jelentőséggel bírnak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nincs különösen szorgos kedvében, és nem szívesen kommunikál másokkal, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalatoskodnia, akkor sikerre számíthat, feltéve, ha az őszinteséget választja minden helyzetben. Este, akár otthon szórakozik, akár társaságba megy, mindenképpen jól fogja magát érezni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz-Hold konstellációjának köszönhetően ma nagyon gyengéd és szentimentális hangulatban van, nem az erotikán lesz a hangsúly, hanem a romantikán. Közeli hozzátartozói körében, meghitt környezetben kívánja tölteni a mai napot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter kvadrátot alkot ma a Holddal, két jótevőbolygó feszült fényszöge sem csökkenti ennek a konstellációnak a pozitív hatásait. Egyetlen dolog, amire nem árt odafigyelni, az a túlzás, ilyenkor előjöhet önből pazarló természete.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó alkalom önelemzésre vagy önfejlesztő tanfolyamokba belekezdeni. Hallgasson az intuíciójára, ha döntéshelyzetbe kerül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhat ma az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére teljesen kimerültnek érezheti magát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Szerelmi kapcsolata ma kissé hevessé válik, mert képes az érzelmei legmélyére tekinteni. A beszélgetések során érzékeny témákat is érinthetnek, de most ezeket is sikerül megbeszélniük.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: