2017-07-08 17:30:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Igyekezzen boldoggá tenni a szeretteit

Napi horoszkóp július 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Plútóval. Túl sok stresszhatás érheti, és a kellemetlenségeket tetézheti egy komoly lelki válság is. Ne vegye túl komolyan az élet játszmáit...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ez egy nagyon jó esély arra, hogy újfajta felismerései legyenek önmagával és az életével kapcsolatban. Vonuljon egy kicsit félre, pihenjen, relaxáljon!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold együtt áll a Plútóval, a Vénusz pedig az Ikrek jegyében áll. Igyekezzen boldoggá tenni a szeretteit. Ma csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amiben örömét is leli.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Nehéz lesz kiválasztani, hogy mit is akar most valójában. Legjobb lenne nyugodtan kezdeni a napot, és a kora délutánt egy tó partján tölteni. Most egészen mély érzésekre lesz képes.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Vénusz már az Ikrek jegyében áll. Itt az ideje annak, hogy összehasonlítsa a fizetése nagyságát az elvégzett munka mennyiségével. Gondolja át a dolgokat, a mai nap alkalmas erre! Könnyen lehet, hogy elégedetlen lesz. Válaszút elé kerülhet, és a döntése meghatározhatja életének következő szakaszát.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az utóbbi időben lehetséges, hogy felszedett néhány kilót, pedig az életmódján nem változtatott sokat. Ebben az időszakban feltétlenül egészségesebbé kellene tennie az étrendjét, és többet kellene mozognia.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Olyan változások elé néz, amik próbára tehetek idegileg és lelkileg is. El kell döntenie, hogy megy, vagy marad.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Semmi kedve sem lesz egy programoz, pedig nem tudja lemondani. Ez ellen nem tehet semmit, de legalább próbáljon meg jó fejet vágni hozzá.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Nem tetszenek Önnek a körülmények, és bosszantja, hogy nem tehet ez ellen semmit. Azzal viszont, hogy ellenkezik, csak tovább ronthat a helyzetén.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Ez nem egy egyszerű bolygóállás, nagyon feszült a hangulat. Vértezze fel ez ellen magát! Délután szervezzen egy jó programot a barátaival.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Gondolkodjon el a karrierje kérdésein, készüljön fel a következő hétre. Egy séta alatt sok dolgot rendezhet, legalább fejben, ez jól illik ehhez a naphoz.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Plútóval áll együtt a Bak jegyében. Menjen ki a természetbe, és töltődjön fel energiával. Kerülje a nagyobb tömegeket, mert bosszúság és harag van a levegőben.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: