2021-05-05 07:53:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Igazán kedvező nap elébe nézel

Napi horoszkóp május 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint le kellene lassítanod. Ha egy kicsit le tudod fojtani magadban a tüzet, a lobogást, és elcsendesülsz, akkor észreveheted, mennyi értékes ismeretségre, tapasztalatra tettél szert az utóbbi időben. Figyelj egy kicsit a belső hangra!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A párkapcsolatoddal kapcsolatban komoly változások zajlanak a lelkedben. Nehezen engeded el a másikkal szemben támasztott elvárásaidat, pedig ha ez sikerül, akkor boldogabb, nyugodtabb időszak köszönt be az életedbe.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igazán kedvező nap elébe nézel. Egy váratlan jó hír már délelőtt feldob, és ez még csak a kezdet, további szuper fejleményeknek örülhetsz. Talán a pénzügyekkel is kapcsolatban van a jó hír.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyi változások, vagy az álláskeresés viszontagságai kicsit megtépázták az önbizalmadat. Pedig remek képességekkel bírsz, csak higgy magadban! Ha így teszel, rövidesen szembe jön egy minden eddiginél jobb lehetőség.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma esélyed van arra, hogy végre fordíts a sorsodon. Amit most elkezdtél, az nem múlik el hatás nélkül. Sok kitartást igényel ugyan tőled, de meglesz az eredménye, és nem is kell rá sokat várni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehezen kezelsz bizonyos helyzeteket, különösen, ha konfliktusokról van szó. Pedig te ügyesen bánsz a szavakkal, mégis óvakodsz attól, hogy nyíltan fogalmazz. Egyszer mégis ki kell mondanod, ami a lelkedet nyomja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tőled szokatlan módon ma vitába szállhatsz egy ismerőssel, baráttal, vagy a munkahelyeden végre kiállsz az érdekeiért. Nagyon is jól teszed! Az utóbbi időben túltengett benned a felelősségvállalás, és sajnos volt olyan, aki ezt ki is használta.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te is a változékony, azaz kettős természetű jegyekhez tartozol. A mai napon sajnos úgy tűnik, hogy a rosszabbik éned kerül előtérbe. Pedig a nehézség, amivel a mai nap sújt, könnyebbséget is hozhat(na) az életedbe.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkádban mostanában nem találhatsz semmi kivetnivalót. És szerencsére a főnökeid is éppen így gondolkodnak veled kapcsolatban. Egy nehéz időszakon vagy túl, aminek most végre learathatod a gyümölcseit. Kicsit hátradőlhetsz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valaki felkelti a benned szunnyadó érzékiséget. Ne fogd vissza magad, válaszolj a jelekre. Különösen, ha magányosan élsz, ne állj ellen a vonzalomnak, és adj egy esélyt a kapcsolatnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érdekesen alakulnak a dolgok körülötted. Lehet, hogy valamiben hamarosan gyökeres változtatásra kényszerülsz. Hogy miben, annak meglátásához hamarosan egy váratlan esemény hozzásegít.


Halak: II. 19. - III. 20.

Talán nem minden alakul úgy ma, mint azt kora reggel eltervezted volna. De nem is baj, hogy alkalmat ad a sorsod arra, hogy végre kibújj a csigaházadból, hogy végre másként történjen minden, mint azt megszoktad. Jó lehet még a rosszból is.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: