2012-10-19 07:32:01• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - Hatékony és gyors vagy

Napi horoszkóp október 19-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A Holdnak a Nyilas jegyében annyi ereje van, hogy tulajdonképpen minden sikerül neked. Olyan, mint egy futballmeccs: üres kapu előtt állsz. Természetesen belövöd a labdát a hálóba. Délután ne maradj otthon! Minél jobban meg tudod mutatni, ami benned van, annál jobb leszel. Este menj el szórakozni. Szívesen hagyod magad másoktól inspirálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A Hold ma a Nyilas jegyében jár. Ez számodra nem a legkedvezőbb választás. A te elemed a föld, a Nyilasé a tűz. Ez nem illik össze minden további nélkül. Mégis azt hiszem, hogy az élénkítő hatást, ami ettől a Holdtól kiindul, szívesen fogod fogadni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Ez a személyes szerencsenapod. Mosolyogva ébredsz, mert éjjel Jupiter és a Hold kapcsolatra léptek egymással – egy jótétemény lelked számára. Ne mulaszd el, hogy délelőtt barátságos legyél embertársaiddal, akkor ugyanazt fogod visszakapni. A Hold is hajtóerőt gyakorol rád. Segít hatékonyan és gyorsan dolgozni. Rövid idő alatt sokat végzel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A Hold ma is a Nyilas jegyében áll, és eltereli figyelmedet valamerre. Valószínűleg nem tudod teljesen követni, hanem a jelennel kell törődnöd. Csak időnként tudod szabadjára engedni gondolataidat, ahová éppen szeretnéd. Ez felszabadít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold továbbra is a Nyilas jegyében áll, és ezzel téged támogat. Biztos vagyok benne, hogy sikeres napod lesz. Egy figyelmeztetést is adok neked útravalóul, hogy még jobb legyen számodra: ne mutasd ki délelőtt negatív érzelmeidet egy másik emberrel szemben. Mosolyogj, ez fokozza esélyeidet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A Hold ma a Nyilas jegyében áll. Most feléledsz, és kedved támad vállalkozni valamire. Délidőben egy kisebb csalódáson kell túltenned magad: egy illúziód léggömbként pukkad szét. Gyorsan belátod azonban, hogy így a legjobb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold a Nyilas jegyében marad, és sikeres nappal ajándékoz meg. Csupán délelőtt tíz óra körül kell egy kicsit jobban vigyáznod, hogy el ne fecsegj valamit, és olyasmit mondj, amivel megbántasz valakit. Ennek nem kell megtörténnie. Kérlek, vigyázz erre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Délelőtt ma vigyáznod kell, hogy ne mondj semmi olyat, amit később megbánnál. A Hold feszült quadrát fényszögben találkozik Vénusszal, és ilyenkor könnyen megtörténhet ilyesmi. Az apróbb félreértéseket tisztázd azonnal. Merkúr és a Hold így szeretné. Este mentálisan sokkal jobban érzed magad. Már sok mindenen nevetni is tudsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Holddal, aki továbbra is a te jegyedben áll, pompásan megy a sorod. Ma Jupiter is hat. Ez megnyitja a látásod, most messzebb látsz az orrodnál. Egy bizonyos helyzetben fölényben érzed magad. Este egy masszázs pozitív kapcsolatba hoz a testeddel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A Hold a Nyilas jegyében marad. Ez nem rossz, de nem is különösebben jó. Ne hagyd, hogy véget nem érő értelmetlen vitákba húzzanak bele. Jupiterrel, aki ma a Holddal vesz fel kapcsolatot, valami új dolgot akarsz kezdeni, meg akarod valósítani önmagad. Este 22.56-tól Holdszünet kezdődik, gyorsan elfáradsz, és hamar elmész aludni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ma van valami a levegőben, ami minden pillanatban valóra válhat. Izgatott vagy, és nem tudod, hogy miért. Illetve: még nem tudod. Élvezd ezt az életérzést, és engedd vitetni magad a kozmosszal. Tervezz hétvégére egy kellemes masszázst, és még ma kösd le az időpontot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A tegnapi nap folytatódik. Mindenekelőtt délután, amikor a Hold már túl van a némileg komplikált találkozóján Vénusszal, lesznek  csodaszép óráid, még szerelemre is van kilátásod. Gyengédség, együttlét, vágy és remény áll a horoszkópodban.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: