2020-01-26 07:30:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ha van bizonyos függő vitája másokkal, azt most elsimíthatja

Napi horoszkóp január 25-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az uralkodó planétáját több planéta fényszögeli, ez egy kétes áldás. Remek szellemi erőnléte van, nagyon jól bánik a szavakkal és bárkinek bármit el tudna adni. De a tizenkettedik sorsterületén konjunkciót alkotó Vénusz-Neptunusz kissé legyengíti az ön Marsát, lehet egy kisebb fertőzés, ami a mai napját megnehezíti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz együttáll a Neptunusszal, ez nagy szeretetigénnyel és odaadással ajándékozza meg önt. Mivel ez a konstelláció a tizenegyedik sorsterületén jön létre, ami társasági eseményt is jelöl, bőven lesz alkalma az ismerkedésre, de tartós kapcsolat még nem várható.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Forgalmas időszakra számíthat most a kommunikáció és az utazás területén. Rég nem látott emberek kereshetik meg. Jó hírek érkeznek baráti közvetítéssel. Ha van bizonyos függő vitája másokkal, azt most elsimíthatja, mert őszinte és tapintatos módon uralja ezt a napot, mindenki örülni fog az eredménynek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars a hatodik sorsterületén halad át és kedvezőlen sugárzásokat kap a Neptunusztól és a Vénusztól, ez egy fertőzés veszélyét rejti magában. A Mars hamar továbbáll és ön is gyorsan átesik ezen a kellemetlen panaszon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars az ön ötödik sorsterületén halad át, ezért bizonyára gyermekeivel, kedvesével tölti ezt a napot, amely valószínűleg sportos vagy valamilyen játékos eseményekkel lesz teletűzdelve. A Neptunusz-Vénusz kvadrátja kicsit enerválttá teszi önt, de ezt jól leplezi.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz-Neptunusz konjunkciója az ön párkapcsolat életterületén tartózkodik és teljesen egzakt, a Mars pedig egy pontos kvadrátot dob rá. Önnek bizonyos szintű csalódásokat el kell viselni, ami nagyon energiátlanná teszi, viszont nagyon jól áll az ötös sorsterülete, ami azt jelenti, hogy vagy nem véglegesen ábrándult ki párjából, vagy rögtön új rajongója akad.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Neptunusz konjunkciója az ön hatodik sorsterületén jön létre, amely a Marstól támadást kap, bizonyára egy kisebb fertőzésen ön is át fog esni, de mivel a Mars a harmadik életterületről jön, az úttest veszélyeire is gondolhatunk.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars az ön második sorsterületén halad át a Vénusz-Neptunusztól támadva, ön bizonyára később megbánja, hogy egy reménytelen esetre költött ilyen rengeteg pénzt. Az illető érdemtelen az ön szerelmére. Egy autóvásárláson töri a fejét, amelyet hamarosan megvalósít.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars-Neptunusz kvadrátja az ön negyedik sorsterületét vonja be a mai napba, váratlan víz-, gáz-vezeték vagy egyéb javítási munkák lehetnek az otthonában. A családjára most nem igazán számíthat, mert mindenki az ön problémamegoldó képességére épít.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Testvérekkel, szűk környezetben, de annál nagyobb szeretetben töltheti a mai napját. Valamilyen pénzügyi helyzetet is meg kell most beszélniük. Remekül áll mindenki az ügyhöz, mindkét fél számára nyertes helyzet alakul ki.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön nagyon aktív ember, most pedig főleg elemében van, mások élvezik az inspiráló társaságát. Még mindig három planéta jár az első életterületén, emiatt hatalmas önbizalma van, ami most még kockázatvállalásra is sarkallja.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén áthaladó Vénusz-Neptunusz konjunkció hatalmas intuícióval és áldozatkészséggel ruházza fel önt. Azért ne hagyja magát ennyire kihasználni, a határok kijelölését meg kell tanulnia.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: