2018-03-14 23:02:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Gyorsan túljut a gondokon

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében jár. A magánéletében fordulat várható. Lehet, hogy válaszút elé kerül: ha most úgy érzi, nem elég mélyek az érzései, tegyen pontot az ügy végére.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehezen látja át az eseményeket, ha mindig kivonja magát a fontos megbeszélésékből.... Épp ezért fontos, hogy szánjon időt a családjára, a problémák tisztázására.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A lakásában most elromolhat valami, és a családja is új feladatokat ad önnek. Ám ezek sem rontják el a hangulatát, és most gyorsan túljut a gondokon.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Közeledik az újhold ideje: szabaduljon meg a felesleges kacatoktól - nem csak a lakása, a lelke is újjászületik.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Halak jegyében jár. Az elmúlt napok sok energiát követeltek öntől. Ma csak a legszükségesebbeket intézze el, és pihenjen minél többet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Senki sem tud ma az ön kedvére tenni. Szeszélyessé válik, összezavarodhat, és ez sok bosszúságot okozhat. Próbáljon meg felülkerekedni az idegességén.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remek napra számíthat, sok nevetés és önfeledt pillanatok teszik boldoggá. Ossza meg a jó érzéseit a többiekkel is! Most ön az, aki jó kedvre hangolja a többieket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Ön most kissé ideges hangulatban van, és esetleges szeszélyeit valaki máson fogja levezetni. Kimondottan provokáló a magatartása. Délután már javíthat ezen a helyzeten, és újra megtalálja majd a nyugalmat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Családi vonatkozásban most sikerül tisztázni egy bizonyos ügyet. Kedve támadhat tovább képeznie magát, és nagyszerű lehetőségek adódnak erre. Este már ne menjen bele hosszú beszélgetésekbe.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem kell annyira sietnie! Ne hagyja magát kibillenteni a nyugalmából, ha hosszabb ideig gondolkodnia kell valamint. Ne sajnálja erre az időt! Egyébként remek napra számíthat, kedveznek önnek a bolygóállások.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kedvese és a barátai különlegesen fontos helyet foglalnak el az életében. Ideális a mai nap egy közös program megszervezésére.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében jár. Ha esetleg gondja lenne pénzügyi vonalon, akkor kaphat egy értékes információt, ami a közeljövőben tovább tudja önt segíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: