2015-12-05 09:09:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ez nem az Ön napja!

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A délelőtt még a bevásárlással, ajándékok utáni rohangálással telik, de ebéd után kezdődhet az igazi pihenés! Tegye, amihez kedvet érez, találkozzon például a rég nem látott barátaival!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szombaton sikerül hamar elvégeznie a ház körüli teendőket. Utána bőven marad ideje arra, hogy a családjával vagy a barátaival valamilyen programot szervezzen. Ha teheti, tartózkodjék a nagyobb beszerzésektől, mert most könnyen kifolyik a pénz a kezei közül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez nem az ön napja. A Hold nyugtalanná teszi, egy kicsit össze van zavarodva. Kerülje el a nyílt konfrontációt másokkal, mert könnyen megbánhatja, amit dühében mond. Este kedve támad társaságba menni? Vacsorázzon a barátaival!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Több negatív folyamat is lezárult a héten. Most van itt az ideje annak, hogy bátran előre tekintsen. Gondolja végig, mit szeretne elérni a következő évben, a magánéletében és a hivatásában. Este menjen emberek közé, talál valahol egy érdekes programot.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Figyeljen oda a teste jelzéseire. A Hold a Szűz jegyében áll, most minden, amit az egészsége érdekében tesz, különösen jótékonyan hat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Gyorsan el tudja végezni a házimunkát, és a délelőtt nagyon vidáman fog telni. Még olyasmi is bele fog férni, amit nem is tervezett mára. Este hívja meg a barátait, és próbáljanak ki közösen egy új receptet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lendületesen telik a nap, mindent, amit eltervezett, hamarabb végezhet el, mint ahogyan gondolta volna. Végre lesz ideje arra is, hogy átfussa az újságokat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, és ez mindig erősen inspirálja önt. Most főleg az anyagi ügyekkel kapcsolatban támadhatnak remek ötletei! Állítson fel egy bevételi és kiadási tervet. Kellemesen telik a délután is, akár szundíthat is egyet. Este egy egészen különleges emberrel lesz alkalma találkozni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A délelőtt jó hangulatban telik, a házimunkát akár fél kézzel is el tudja végezni. Kisebb vásárlásoknál is ügyeljen arra, hogy ne csapják be, erre ugyanis most nagy esélye van! Ma este sem kellene egyedül üldögélnie otthon. Menjen el társaságba!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lásson neki az ünnepi nagytakarításnak, ma kedve és ereje is lesz hozzá! Írja fel a teendőket. A Hold a Szűz jegyében igazán hatékonnyá teszi önt! Ha lazítani is szeretne, emiatt se legyen lelkiismeret furdalása. Kapcsolja ki a gondolatait, főzzön magának valami finomat, és élvezze a kedvesével a mai estét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A héten nem jutott idő a házimunkára, ezt kellene most pótolnia. Délután találkozzon a barátaival, vagy böngésszen a könyvesboltokban. Este öltözzön fel elegánsan, és menjen szórakozni, élvezni fogja.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma kirobbanó formában van! Nagy lendülettel lát neki a házimunkának. Ebéd után lazítson egyet, és a délután legyen a gondtalan pihenésé!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: