2017-08-27 09:31:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ez egy szerencsés napnak ígérkezik!

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Tervezzen mára valami különlegesen szép programot. Amit figyelembe kell vennie: nem feltétlenül fog tetszeni a kedvesének az, amit Ön nagyszerűnek talál, ezért beszéljék meg egymással a terveiket. Ma csodálatosan tudna írni, festeni, és csak úgy áradnak Önből az új ötletek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Már minden megerőltetés túl sok lesz az Ön számára. Vérkeringésével apróbb problémák adódhatnak. Ne dolgozzon semmiképp! Egy vidám este a kertben, vagy a parkban, nagyszerűen el fogja lazítani.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez egy szerencsés napnak ígérkezik! Minden lazán és könnyedén megy. Ha változtatni szeretne valamit az életében, akkor most tervezze meg.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nagyvonalúvá teszi Önt, akár önmagával, akár másokkal szemben. Élvezze az életet, a mai nap pontosan erre való! Hívja meg a barátait. Engedje, hogy mások is tegyenek Önért valamit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ön öntudatos, szívélyes, nagyvonalú, ma ráadásul nagyon jó a hangulata. A bolygók segítenek Önnek egy fontos tervet sikeresen megvalósítani. Felesleges vitákba ne menjen bele!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok energiája van, bár a Merkúr hátráló mozgásában látszik. Foglalkozzon ma a művészettel és a kultúrával! Egy szép kiállítás megtekintése, egy koncert, vagy akár egy mozilátogatás is kitűnő programot jelenthet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most igazán boldog lehet, minden rendben van Ön körül. Ma megteheti az első lépéseket valami nagyszerű dolog irányába!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Legszívesebben egyedül töltené az idejét, könyvet olvasna, vagy aludna egy nagyot. Így hamarabb feltöltődhet energiával. Teremtse meg magának a nyugalmat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai bolygóállások szerencsét jelentenek mindazon dolgokban, amik széppé teszik az életet - ilyen a szerelem, az érzékiség, a vidámság, és a pénz is… Bármennyi pénzt is kell kiadnia, számíthat arra, hogy legalább ugyanannyi vissza is jön Önhöz.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Itt az ideje a lazításnak! Nyugodtan alhat, kapcsolja le az ébresztő óráját. Ma ne sajnáljon semmit sem magától!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szép nap virrad önre, ígérkezik, a bolygók sok életörömről gondoskodnak, és még a véletlenek is arra irányulnak, hogy minél kitűnőbb legyen a hangulata.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez az energia jól jön Önnek, hiszen a Halak jegye is a víz elemhez tartozik. Legjobb, ha csak élvezi, hogy végre van egy kis ideje a kedvteléseire. Jó lenne, ha egyedül is töltene néhány órát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: