2018-04-22 06:26:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ez egy jó nap lesz

Napi horoszkóp április 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold fékezi Önt. Jó, hogy még érezheti a Nap és az Uránusz energiáját. Szeretne valamilyen programot szervezni. Délután több emberrel is találkozhat, akiket már régóta nem látott. Este korábban menjen aludni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Bika jegyében áll. A szerelem vár Önre, a legszebb érzések támadnak fel Önben. Ez a megfelelő időpont, hogy egy randevút kérjen attól az embertől, akié a szíve. Nyugodtan mutassa ki őszintén, amit gondol, vagy érez.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez egy jó nap lesz. Komolyan kellene beszélnie arról, ami a következő hetekben a legfontosabb lesz. A bolygók teljesíteni fogják az Ön kívánságát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Csodás nap vár önre, töltsön minél több időt a szabadban. Délután egy rokona a segítségét kéri - ha módjában áll, segítsen az illetőnek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Szép nap vár önre, töltse a szerettei körében. Egy kellemetlen pletyka juthat a fülébe, de ön ne adja tovább, ha lehet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön uralkodó bolygója már előre halad. Mindenekelőtt egyedülállóként találhatja meg a számítását. Minden a legjobban alakul, és igazán boldognak érezheti majd magát. Ma maradjon ágyban, ameddig csak kedve tartja, egyszer – például ma – Ön is megengedhet magának egy kis luxust.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Ön uralkodó bolygója a másik uralmi jegyében, a Bika jegyében tündököl. Most bármihez van kedve, azt kellene tennie. Szerelmi életében minden a legjobban alakul.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most nyugodtan beszélhet legféltettebb titkairól, érzéseiről is a párjának. Akár vallomást is tehet. Ez lesz az egyik legszebb vasárnapja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csupa szép élményekkel gazdagodhat ma. Menjen kirándulni, tegye, amihez éppen kedve van. Kerékpározni, gyalogolni, bármit. Ma óriási energiája lesz, véletlenül se maradjon otthon. Szórakozzon, nevessen, amennyit csak lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A szerelmi bolygó a legjobb fényszöget veti az Ön jegyére, a legszebb vasárnapok egyike következik. Aludja ki magát, hagyja a többieket is pihenni. Délután szervezzen kulturális programot. Ne felejtsen el sportolni sem.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Muszáj lenne kimozdulnia, hagyja a sok munkát másra. Barátai alig várják, hogy találkozhassanak Önnel végre. Készüljön fel arra is, hogy egy esetben Önnek kell a békítő szerepet vállalnia. Este izgalmas beszélgetésekben lesz része.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz és a Neptunusz óriási szerelmet hozhat az életébe. Egy sorsszerű találkozás vár önre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: