2017-01-04 07:17:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Észre fogja venni Önt valaki

Napi horoszkóp január 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy közelgő külföldi út köti le most a gondolatait, és ezt kell alaposan megszerveznie. Sok mindent elintézhet a mai nap alatt, ha eléggé figyelmes. Nyugodtan számolhat minden lehetőséggel, szerencsés véletlenek fogják segíteni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll. Ez megnehezíti azt, hogy a munkahelyi feladataira koncentráljon, mert az otthoni dolgok kötik le nagy részben a figyelmét. Ha van rá módja, inkább maradjon otthon, vegyen ki egy nap szabadságot. A túlhajszoltság további problémákat okozhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma bizonyosan észre fogja önt venni valaki, ráadásul az a személy, akire már ön is régóta szemet vetett. Legyen nyitott a kapcsolatra, a bolygók most segítik a szerelmi boldogságát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold készül a Kos jegyébe. Most ön is sok dolog felett szabad kezet kaphat, úgy alakíthatja a dolgait, ahogyan szeretné. Céltudatosságát mások is csodálni fogják, nem csak önnek lesz ez furcsa. A nap végén egy kisebb incidens ronthatja el a kedvét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szerencsecsillaga beragyogja a napját. Tegyen ön is azért, hogy szép legyen a napja! vásároljon magának valamit a karácsony utáni leárazásokon, most kifoghat egy jó minőségű holmit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön szeret korán kelni, de ezen a napon ez nehezebben fog menni. Kicsit céltalannak érzi az életét, és reménytelennek a küzdelmet. A szürke téli napokat oldani kellene kedvére való foglalatossággal. Ne engedje elhatalmasodni a mélabút.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Váratlan, de sajnos kellemetlen meglepetésekre kell felkészülnie elsősorban az otthonával kapcsolatban. Lehet, hogy valamelyik nagy értékű háztartási berendezése mondja majd fel a szolgálatot. Ma nagy szüksége van a humorérzékére is. Tisztáznia kell néhány dolgot. Csak egyenes kérdésre kaphat egyenes választ!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygóállások előrelépést jeleznek a karrier területén. Tegye félre az érzelmeit, és csak a tényekre koncentráljon. Ha ez sikerül, akkor jól alakul a mai napja. .

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ön uralkodó bolygója a kedves ismerősöket jelző sorsterületen áll. Fiatal barátja egyre fontosabbá válhat az ön számára. Nem árt, ha közli az illetővel e tényt! Ma lehetőleg csak arra költsön, amire feltétlenül szüksége van.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok teát és citrusfélét kellene fogyasztania, mert most könnyebben kapja el a fertőzéseket, mint máskor. Élete komoly átalakuláson megy keresztül, próbáljon meg rugalmas maradni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha teheti, ne vigyen magával több készpénzt, mint amennyire feltétlenül szüksége van. Ma ne adjon senkinek kölcsönt, csak annyit, amennyit ajándékba is adna. Magányérzése elmúlik, ha nem halasztja el a mai randevút.

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen nyugodt és megfontolt. Gondoljon végig mindent, mielőtt cselekedne. Anyagi szerencsét jeleznek a csillagok. Vigyázzon az egészségére, most könnyebben megfázhat, egy kicsit le van gyengülve a szervezete.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: