2019-07-24 05:05:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Érzelmi és ösztönös reakciói ma keresztülhúzhatják döntéseit

Napi horoszkóp július 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars az ön uralkodó planétája trigonba kerül a Jupiterrel. Habozás nélkül ragadja magához a kezdeményezést és csapjon bele egy vállalkozásba, vagy valamilyen új feladatba, ezzel a konstellációval ön legyőzhetetlen. Ha jogvita lenne, most azt is megnyerné.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz együttáll a Merkúrral, a következő időszakban a képzőművészetetek minden szempontból érdekelni fogják önt, úgy is, mint művelőjét, de akár kereskedhet is műtárgyakkal. Más üzleteknek is kedvez ez a konstelláció.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzelmi és ösztönös reakciói ma keresztülhúzhatják döntéseit, és a megbeszélésein, tárgyalásain zavarok keletkeznek. Igyekezzen együttműködni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold kvadrátot alkot a Vénusszal. Lehet, hogy túl sokat költ ma, nehezen áll ellent, pedig tudja, hogy takarékoskodnia kellene. Azért ne bánja túlságosan a dolgot, majd a következő hónapban egy kissé összébb húzza a nadrágszíjat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön most boldogan sütkérezhet a sikereiben, rengeteg hódoló akadhat ma ön körül. A döntés az ön kezében van! Lehet, hogy nem egy életre szól majd a friss románc, de amíg tart, addig remekül fog szórakozni újdonsült szerelmével.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a második sorsterületén vonul át, a mai napon fontos szerződések kerülhetnek az asztalára. Nézze át őket alaposan, jegyzeteljen, írja le, mi az, ami nem állja meg a helyét, és feltétlenül tegye is szóvá!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a Rák jegyében van, a Holdtól kap egy fényszöget, ma szívesen süt-főz a szeretteire, igazán gondoskodó hangulatban van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó bolygóját a Jupiter kedvezően fényszögeli, rengeteg energiája van most és szeretne minél több feladatot ellátni. Jó alkalom olyan témákba kezdeni, amelyekhez máskor nincs türelme.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hihetetlen energiával rendelkezik a mai napon, néha még túlzásba is eshet, ami a munkát illeti. Ne hajszolja magát feleslegesen semmilyen téren!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A hetedik sorsterületén a Merkúr hátrál, és ott tartózkodik a Vénusz is. Ez arra utalhat, hogy valamelyik régi szerelme szeretne önhöz visszatérni. Most igazán feladták önnek a leckét...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap az ön hetedik sorsterületén vonul át, most megismerkedhet az ön által ideálisnak vélt partnerrel. A bolygók sok boldogságot és még több izgalmat ígérnek önnek!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars az ön hatodik sorsterületén tartózkodik. Ma az átlagostól sokkal több munkája van, amit könnyűszerrel elvégez, akkora lendület van önben. A máskor nem szívesen végzett feladatokat is elő veheti, és ma ezek sem jelentenek önnek problémát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: