2021-03-06 07:54:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívedben

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ne gondold azt, hogy mások nélkül, egyedül is mindent mindig meg tudsz oldani. A napi horoszkóp szerint nagyon is szükséged van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérd bátran, ha nem találsz más megoldást. Örömmel segítenek neked!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Nyilasban jár. Szeretnél végre önálló döntéseket hozni az életben. Valamilyen esemény indítja el benned az érzést, hogy végre változtass, hogy lépéseket tegyél ez irányba. Ha bátran elszánod magadat, és kezedbe veszed az ügyet, többet nyersz, mint amit veszítesz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívedben. Talán nem is te, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni a kérdést, hogy újra kezdhetnétek-e. És talán benned sem hunyt ki még minden a régi tűzből.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párod megérzéseire jó ösztönnel hagyatkozhatsz te is. A kettőtök viszonyát meghatározza ugyanis, hogy mennyire vagytok képesek megbízni egymásban, és támaszkodni egymásra. Szerencsére éppen ez jellemzi mostanság a kapcsolatotokat!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Több kedvességgel és belátással kellene közeledned a párodhoz. És kissé ambivalens módon, de több kritikával is. Mert ugyan nincs mindenben igaza, és szüksége van az ön iránymutatására, de csak ha jó szívvel teszed.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nyugtalan, vitára és borúlátásra kész állapotban vagy, mert úgy érzed, mindenkiben csalódnod kellett, hogy senkire sem számíthatsz igazán. Pedig az is lehet, hogy félreértések sorozatának lettél áldozatává. Tisztázd őket!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jól teszed, ha megszívlelsz ma egy tanácsot. A párod vagy egy barátja révén juthatsz okos gondolatokhoz. Elsőre talán túl dölyfösnek mutatkozol, és visszautasítod. De ha meggondoltad, és megcselekszed, ne feledd el megköszönni is!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Eddig is arról voltál híres, hogy amit kitűztél magad elé célul, abból jottányit nem eresztesz, és menetelsz felé rendületlenül. Ebben most is nagyon jó vagy. Azért nézz maga elé: nehogy közben olyasmin is átgyalogolj, amin nem akartál!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold még a Nyilasban jár. A magabiztosságod jót tesz, de vigyázz, mert az erős páncél, amit viselsz, legalább annyira gát, mint védelem. Gátja az alkalmazkodásnak, az érzékenységnek. Vedd észre a jeleket, halld meg a pozitív, a szerető hangokat is!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A családod egyedül rád számíthat, ha komoly dolgokról van szó. Különösen anyagi téren támaszkodnak rád. Ez néha bizony már a nehéznél is nehezebb teher lehet a válladon. Legalább magaddal is törődj néha!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szétszórt vagy, az összpontosítás a szokásosnál is nehezebb. De miért is akarod gyötörni magad? A hétvégét igazán a teljes kikapcsolódásnak és pihenésnek kellene szentelned.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A szerelem hamarosan bekopogtathat a magányos Halakhoz. Nem is kell ezért különösebben sokat tenned, csak néha megmutatni tested-lelked szépségeit. A csábítás könnyű lesz, titokban talán már szerelmes is vagy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: