2020-10-25 05:13:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Egy korábbi rossz döntése most kellemetlen helyzetbe hozhatja önt

Napi horoszkóp október 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Vízöntőben van. A napi horoszkóp szerint adódhat ma egy olyan helyzet, amikor kénytelen szembenézni a tényekkel, és tudomásul venni a dolgokat. Nincs mit tenni, vonja le a tanulságot, és lépjen tovább. A pénzügyeit gondolja át alaposan!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kellemes élményekben lehet része, talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami önre vár. Fontos, hogy tudja értékelni az apró örömöket!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy korábbi rossz döntése most kellemetlen helyzetbe hozhatja önt. Rendbe hozható a dolog, csak előbb be kell ismernie a tévedését. Ne legyen makacs! Egy új tervéhez viszont segítőket találhat. Ma megelőzhet egy nagyobb bajt az életében, ha nyitva tartja a szemét és a fülét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok új és jó találkozás reményével kecsegtet a mai nap. A kommunikáció terén viszont akadhatnak nehézségek, félreértések, elfelejtett részletek okozhatnak problémát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma vendégül kell látnia valakit, akit nem igazán kedvel. Bármennyire is unalmas minden, amit mesél, vigyázzon arra, hogy ne sértse meg az illetőt. Muszáj előzékenyen viselkednie, mert hasznára válhat még ez az ismeretség.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold még a Vízöntőben jár. Adódhat egy olyan helyzet, amikor gyorsan kell döntenie. A higgadtságának hála sikerül józanul mérlegelnie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy régóta tervezett találkozót kell ma elhalasztania. Ne bánkódjon, ami közbejött, az legalább annyira fel fogja vidítani, mint a baráti beszélgetés.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan vendégek tehetik izgalmassá a napját. Bár eleinte nem örül a látogatásuknak, hamar belejön a beszélgetésbe, és végül remekül szórakozik!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma egy olyan családi probléma jelentkezhet, ami miatt komolyan aggodalmaskodik és szorong. Persze felelősséggel tartozik a szeretteiért, de vannak helyzetek, amiket a családtagjainak önállóan kell megoldani. Tudatosítsa ezt magában!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, emiatt ön is távolságtartóbb a szokásosnál. A párja sérelmezheti, hogy kissé hidegen viselkedik vele szemben. Ne generáljon konfliktust ezzel, inkább mutassa ki a szeretetét!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A boldogságot most a párja hozza az életébe, remek híreket hallhat tőle. A szerelmi esélyei is megnőnek ma, ha ön egyedülálló, akkor este menjen társaságba!


Halak: II. 19. - III. 20.

Önhibáján kívül keveredhet valami kényes ügybe, pedig ön csak segíteni szeretne valakin. Legyen nagyon tapintatos, különben még a kedvességét is tolakodásnak veheti az illető!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: