2019-09-12 03:53:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Egy kicsit acélozza meg magát!

Napi horoszkóp szeptember 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap és Neptunusz között létrejött oppozíció az ön hatodik és tizenkettedik sorsterülete között feszül, ilyenkor jobban ki van téve a megfázás vagy fertőzés veszélyének, illetve lázas betegségek is előfordulhatnak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Beszéljen kedvesének az iránta érzett szerelméről, ha van, rendezze ma a párkapcsolati problémáit. Ezt most könnyedén és jól meg tudja oldani, megőrizve a szeretet lángját és az önmaga álláspontját is. Könnyed kommunikációs készségének következtében hatékony csapatmunkát is végezhet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Hold a Halak jegyében tartózkodik, emiatt a mindennapi élményekre mindig a mások iránti nagy empátiával, ugyanakkor sérülékenységgel reagál. Egy kicsit acélozza meg magát!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolata lesz a fókuszban, amely igen érdekesen alakul. Azt mindketten tudják, hogy számíthatnak egymásra és hogy a kapcsolatuk szilárd alapokon nyugszik. Ennek ellenére elég sok nézeteltérés tarkíthatja a hetet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma önnek arra van szüksége, hogy elismerjék, és ezt ki is nyilvánítsák. Büszkeségében hamar megsértődik, ha nem kapja meg a megfelelő figyelmet. Arra lenne szüksége, hogy felnőjön a saját nagy és drámai énképéhez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerelmi kapcsolata ma szorosabbá és jelentőségteljesebbé válik, lehetősége nyílik arra, hogy változtasson rajta, csak arra vigyázzon, hogy indítékai önzetlenek legyenek. Ma hatalmi pozícióba is kerülhet, ne éljen vissza vele!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Neptunusz-Hold konjunkció az ön hatodik sorsterületén helyezkedik el. Kerülje az alkoholfogyasztást, különösen, ha egyébként is vannak ilyen irányú problémái. Most nem ártana egy alapos kivizsgálás sem.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ismerkedést, flörtöt jeleznek a bolygók, de jelenlegi időszak a tartós elköteleződésre nem alkalmas, mert a Neptunusz hatására tévesen ítélhet meg másokat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kísértést érez az értelmetlen túlköltekezésre, később pedig majd üres zsebeit tapogatja. Kellő óvatossággal azonban nagy dolgokat vihet véghez, de legyen tudatában anyagi korlátainak, és ne vegye félvállról feladatait, kötelezettségeit.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Hold fényszögkapcsolata ma megmutatja önnek áldásos hatásait. Karrierje és magánélete összhangba kerül. Idősebb személyek tanácsa most különösen hasznára válhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Neptunusz-Hold együttállása most az ön második sorsterületén vonul át, ez az idő nem alkalmas a szerencsejátékokra, vagy a kockázatos befektetettekre. Ne engedje magát belerángatni a gyors meggazdagodást ígérő üzletekbe, mert gyorsan palira vehetik.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold-Neptunusz fényszögkapcsolata miatt legyen óvatos, érzelmileg most ne kötelezze el magát. „A szerelem vak” kifejezés, talán éppen erre a konstellációra lett kitalálva.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: