2014-12-31 09:00:16• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Ikrek - Délután szunyókáljon egyet

Napi horoszkóp december 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Fontos, hogy vigyázzon a pénzére, mert hajlamos lesz elhibázott pénzügyi döntéseket hozni. Az esti buli előtt feltétlenül aludjon pár órát! BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A holdszünet és a Szaturnusz arra figyelmeztetik, hogy a saját akarata érvényesítése helyett ma inkább alkalmazkodjon másokhoz. A Vénusz segíteni fogja, hogy minden fontos feladatát letudhassa délutánig. BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A csillagok azt jelzik, hogy ma nagy örömmel fog a lakásában szorgoskodni, dekorálni, sütni-főzni. Ezek szerint önnél lesz a buli? Ha igen, akkor ma igazán szívélyes vendéglátónak bizonyul. Délután szunyókáljon egyet! BUÉK!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma minél később kel fel, annál jobb. A Bikában álló Hold azt tanácsolja, hogy mielőtt az év utolsó percét mutatja az óra, sétáljon egyet! Este a Merkúr csodákat tesz önnel. Izgalmas év vége ígérkezik!BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold rossz fényszöget vet az Oroszlánra, és ezzel gyengíti önt. A mai nap ennek ellenére kiváló arra, hogy tegyen egy hosszú sétát, este pedig a buli előtt vagy helyett leüljön meditálni. Gyakran kapjuk a legjobb tippeket és sugallatokat az év utolsó perceiben... BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma csak az okvetlenül szükséges dolgokat végezze el, és ne hajszolja túl magát. Lazítson, és közben gondolkozzon el a jövőjéről, a Bika jegyében álló Hold ugyanis kedvez a fontos döntéseknek. BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma öntudatosabbá és energikusabbá teszi, ha valami az útjában áll, attól csak még elszántabb lesz. Mindenkinek meg akarja mutatni, mire képes. A csillagok kedveznek a szabadtéri óévbúcsúztatásnak és a családi programoknak. BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Merkúr jelenlegi helyzete hozhat sikereket, de túlzott elvárásokat, és ebből fakadó vitákat is. Ne töltse az év utolsó napját veszekedéssel, inkább gondolja újra az elképzeléseit! BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Holdnak és a 14 óra előtt kezdődő holdszünetnek köszönhetően a kötelezettségei kerülnek előtérbe, és most élvezetet talál abban, hogy kitakarítsa a lakását. Az újévi babona szerint 1-jén nem lehet szemét a szemetesben – erre figyeljen oda! BUÉK!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy ráérős napnak néz elébe. Ön szeret bevásárolni, de ha nem vigyáz, sokkal többet fog költeni, mint amennyit szükséges. Este magával ragadja a szilveszteri hangulat. BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold és a Nap kapcsolata miatt csak akkor érzi igazán jól magát, ha minden tisztán csillog-villog, valószínűleg a délutánt takarítással fogja tölteni. Este szerencsére a porrongy helyett már a társasági élet és a szilveszteri buli fogja vonzani... BUÉK!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A nap nem kezdődik rosszul, mert a Hold a Bika jegyében található, és barátságos szextil szöget zár be az ön jegyével. Figyeljen oda az álmaira és a megérzéseire, mert ezekben már megpillanthatja a jövő év egyes momentumait. BUÉK!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: