2014-07-05 01:08:11• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Csodálatos napra számíthat

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön általában nagytermészetű ember, de ma különösen ingerlékennyé válhat. Fennáll a veszélye annak, hogy elveti a sulykot és túlságosan megbánt valakit, aki pedig fontos önnek. Minden kimondott haragos szó előtt számoljon el ma tízig!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Fáradtan ébred, álmatlanság gyötörte, és ez sajnos az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Ma ne végezzen nehéz fizikai munkát! Ha teheti, délután dőljön le egy kicsit, és próbálja meg bepótolni, amit az éjszaka elmulasztott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Csodálatos napra számíthat: ma olyasmiben lehet része, amire régóta áhítozott. A zenei élmények is nagyon vonzzák, talán egy koncert, vagy fesztivál résztvevője lehet. Vagy akár közreműködője is. Ha így van, a siker garantált.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Elismerésre számíthat, méghozzá olyantól, akitől a legkevésbé várta volna. A sok éven át tartó, önzetlen munkálkodását valamilyen téren végre észreveszik, és megjutalmazzák. Megértheti, semmi sem volt hiábavaló.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Felszabadultságra, önfeledtségre számíthat a mai napon, amiben már régen nem volt része. Úgy érzi, mintha sikerült volna visszaforgatnia az idő kerekét, mintha a múlt nyugalma visszatért volna önbe. Folytassa így tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

tt a hétvége, próbáljon meg végre kitörni a hétköznapok monotonitásából. Ön is érzi, hogy valamilyen változásra lenne szüksége a munkáját és a magánéletét tekintve. Hogy pontosan hogyan, azt önnek kell kitalálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmi hullámzásokra számíthat a mai napon. Hol az egekben száll a lelke, a következő pillanatban pedig pokolian nyomorultnak érzi magát. Az igazság valahol középen van. Se a jót, se a rosszat ne értékelje túl, ragaszkodjon az arany középúthoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Túlságosan feszültté válhat a helyzet az otthonában. Nem tehet mást, minthogy kezelésbe veszi a dolgokat. Ha van valami, amit nem képes tovább tolerálni, akkor szóvá kell tennie, még akkor is, ha ezzel megbánt valakit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha úgy érzi, a társkapcsolata üres, vagy egyenesen társtalan, akkor most van itt az ideje a nagy szerelemnek. Persze nem minden szerelem azért van, hogy társkapcsolattá váljon. Néha csak beigazítja a sorsot, azért hat olyan erővel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem akar engedni az igazából, holott egyáltalán nem biztos, hogy önnek van igaza. Ha képes lenne felülemelkedni önnön kicsinyes nézőpontjain, akkor meglátna más igazságokat is. Akkor pedig könnyebb engedékenynek lennie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Végig kellene gondolnia, mit is akar kezdeni az életével. A sors most hosszabb-rövidebb szünidővel kényeztetheti. Lehet, hogy kényszerből, de mindenképp szánja arra az időt, hogy egyfajta számvetést készít. És elönti, merre tovább?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma hajlamos lehet szebbnek látni a dolgokat, mint egyébkor. Nem kizárt, hogy épp most lát tisztán. Lehet, nem ez a rózsaszín szemüveg, hanem egyéb napokon viselt kormozott üveget. Tartsa meg ezt a látásmódot, mint jó szokást!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: