2017-10-29 05:23:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Csalódás érheti!

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha most az első megérzésére és az ösztöneire hallgatna az emberekkel kapcsolatban, azzal hibát követne el. Vonzani fogják a furcsa emberek, de jobb lenne három lépés távolságot tartani tőlük...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön vonzó, bájos, megnyerő, és ezúttal nem sokat törődik a hagyományokkal, ami a szerelem dolgait illeti... Furcsa, különc barátok segítik, és különleges embereket gyűjthet most maga köré.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hiszékenységét, jószívűségét mások könnyen kihasználhatják. Figyeljen jobban, és készüljön fel arra, hogy csalódás is érheti. Álljon két lábbal a földön, és próbálja meg nem magára vonni a „jóakarói” figyelmét...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most jó esélyei vannak egy új párkapcsolatra. Ha még egyedülálló, és komolyan vágyik a házasságra, most sikerre vezethetnek a randevúk.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nagy szüksége lesz most az önkontrollra. Valahányszor felbosszantják, próbálja meg legyőzni önmagát, mert most könnyen csapdába eshet, vagy kínos helyzetbe kerülhet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön szeret társaságban lenni, szereti a versenyt, és most még ennél is jobban szeret majd vitatkozni. Végre komoly célt találhat az életének.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók segítenek, hogy felismerje mások viselkedésében az álságosságot. Ne akarja megváltani a világot, elég, ha apróságokon változtat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma sajnos találkoznia kell roppant hanyag, rendetlen emberekkel, akik mosolyogva arra hivatkoznak, hogy „a lényeg az, hogy a fejükben legyen rend”. Ne vigye túlzásba a bosszankodást miattuk.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók most előhozhatják azokat a problémákat, melyeket korábban nem is vett észre. Néhány rossz szokásának köszönhetően könnyen bosszúság érheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kissé ingerültebb lesz, mint általában, az emberi kapcsolatai mégis olajozottabbá válnak. Ma hasznát veheti annak, hogy minden területen ismer mestereket: kiváló ötleteket kaphat tőlük.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem olyan egyszerű ez a nap, mint amilyenre vágyik, össze kell szednie magát. Igaz, ha sikerül, azzal legalább a többiek megbecsülését is elnyerheti. Ha nincs kedve este szórakozni menni, nyugodtan mondjon nemet a meghívásra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nyugodtan fordítson időt arra, hogy lelki életet élhessen. A segítőkészségét nagyra becsüli a környezete. Este is készen kellene állnia arra, hogy tettekkel és jó tanácsokkal támogasson valakit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: