2019-09-16 05:02:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Családi veszekedések tarkíthatják az otthoni élet színterét

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön jegyében a Plútóval szembenállást alkot. A személyes kapcsolatokban intenzív veszekedések, konfliktusok várhatóak. Igyekezzen elkerülni a parttalan vitákat!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén halad át. Kiváló időszak megszervezni, kinek mi lesz a feladata. Ön nagyon ért ehhez, minden pillanata be lesz táblázva. Fontos híreket is kaphat. Kíváncsisága nem ismer határokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Családi veszekedések tarkíthatják az otthoni élet színterét, mindenki változtatni szeretne a dolgok menetén, de önök most nem értenek egyet valamiben. Az önben felgyülemlett feszültség most a régi családi emlékeket is képes felhozni, a hatalmi harc néhány nap múlva tompul.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma kvadrátot képez a Plútóval az ön hetedik sorsterületén. Lehet, hogy a pénzügyek körül akad nézeteltérés, szerencsés esetben a vita heve mégiscsak kikényszeríti a megoldást.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma jól tud együttműködni emberekkel, meggyőzheti őket a saját nézőpontjáról. Azonos hullámhosszra kerül most mindenkivel. Nagyon sikeres nap elébe néz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Vénusszal együttáll az ön második sorsterületén, könnyen lehet, hogy most pénzzé tud tenni néhány műtárgyat vagy festményt, amelynek a tárgyalását nagyon ügyesen intézi.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön első sorsterületén átutazik a Merkúr-Vénusz konjunkció. Ma mesés alkalma lehet egy rövidebb kiruccanásra, csak úgy a szórakozás kedvéért. Jó hangulatban van, és az események igazolni fogják azt a csodálatos érzést, hogy minden rendben van ön körül. A mai nap egy káprázatos románcot is ígér. Egy piknik vidéken?


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ez a munka, az egészség, a rutin és az elkötelezettségek ideje, a megtisztulás és a rendrakás külső-belső szinten remekül fog menni. Ne sajnálja azokat a tárgyakat, embereket amelyek most eltűnnek az életéből, minden bizonnyal betöltötték már a szerepüket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter és a Hold közötti trigon miatt ön most nagyon optimista és lelkes hangulatban van, a belső béke, ami önből árad ma, csodálatos. Őszinte érdeklődést mutat embertársai iránt, kapcsolatai nőkkel-férfiakkal egyaránt kölcsönös előnyökkel kecsegtetnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Pénzügyek miatt ma konfliktus támadhat ön és partnere között, valamelyikük túlzottan birtokló, és lehetséges, hogy manipulatív érveket sorakoztat fel. Később, miután lecsengett ez a vita, rengeteget tanulhatnak egymásról és főleg saját magukról.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kilencedik sorsterületen átvonuló Vénusz és Merkúr biztosítja az ön számára a mai kulturális programot, elmehet egy kiállításra barátaival. A mai napon hódoljon kedvtelésének!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma jogi vitába keveredhet, ez esetben jól teszi, ha jogászokkal konzultál. Valószínűleg az ön számára kedvez ez a lépés, mindamellett ne szálljon a fejébe a dicsőség. Önbizalma erősödni fog, és ezt a megfelelő pillanatban fel is tudja használni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: