2016-05-30 09:10:34• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Az önfegyelem most nem az erőssége

Napi horoszkóp május 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bár nehézkesen indul a nap, délelőtt már nagy lendülettel lát munkához. Mindenütt szívesen fogadják, szinte várják önt. Olyan ajtók is kinyílhatnak ma, amelyeket máskor zárva talált. Ma végleges megoldást talál valamire, ami már régóta nyomasztja!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr a Bika jegyében van. Jó kommunikációs készségének köszönhetően ez egy kedvező napnak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. Bármihez is fog, jók a kilátásai a sikerre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az önfegyelem most nem az erőssége, hajlamos lesz szertelenül költekezni. Ha azonban fékezni tudja magát, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen fektetheti be pénzét. Az estét ne töltse egyedül!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek. Most jól tud együttműködni másokkal, hatékonyabban dolgozik csapatban, mint egyedül. Ma ne diktáljon túl gyors tempót, mert ez könnyen hibákhoz vezethet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne engedje, hogy túlhajszolják önt a főnökei! Ha csak kevés dologra koncentrál, akkor a nap végén elégedetten távozhat a munkahelyéről. Este egy film elterelheti a gondolatait a problémákról.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Bika jegyében áll, és gondoskodik arról, hogy ön fantasztikusan érezze magát. Nincs akadály, amit most ne tudna leküzdeni! Ha tanácsért fordul önhöz egy barátja, hallgassa végig türelmesen az illetőt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap és a Vénusz az Ikrek jegyében áll, ez pedig az ön jogi ügyeit, utazásait és a párja rokonságát jelzi. A családtagjai közül valaki segítségre szorul, önnek kell megoldani a problémáját. Maradjon higgadt, akkor sikeresen átvészelheti a mai napot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Magabiztossága és önbizalma láttán mindenki szívesen dolgozik önnel együtt. Ha kell, meg tudja védeni álláspontját és bátran, erélyesen magához tudja ragadni a kezdeményezést. Lehetséges, hogy haszontalan kiadásokra próbálják rávenni: gondolja át, mire van tényleg szüksége!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Remek napra számíthat! Gyors gondolkodása és döntései miatt felfigyel önre a környezete. Sokan adnak a véleményére, és most szokatlan feladatok elvégzésében is megmutathatja a tehetségét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most elsősorban a pénzügyi helyzetét kell rendeznie. Ha állást szeretne változtatni, nincs sok ideje várni és keresgélni! Józansága és remek értékítélete eddig is kihúzta a bajból, és most is segítségére lesznek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden megerőltető feladatot halasszon el! Próbálja meg lazára venni a napot, lógja el a délutánt, ha teheti. Ha este meghiúsul egy találkozó, azt ne vegye személyes sértésnek, a körülmények összjátéka tehet róla, nem önnel van baj.

Halak: II. 19. - III. 20.
A tervezgetést és a célok kitűzését máskorra időzítse! Kevés fizikai erőnlétet érezhet magában, ezért fontos, hogy tényleg ne hajtsa túl magát! Ha lehet, akkor este korán bújjon ágyba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: