2015-02-19 01:22:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Az estéjét családi körben töltheti el a legjobban

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold már átlépett a Halak jegyébe, és kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal. Sajnos ma kevés dolog sikerül, leginkább azok, amiket mások segítsége nélkül is el tud végezni. Ez már csak tervezés kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Feltétlenül vizsgálja meg az anyagi helyzetét, állítson fel egy bevételi és kiadási tervet, bizonyára van olyan dolog, amin még takarékoskodhat. Az este laza és komplikációktól mentes lesz, jól fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Halak jegyében együtt áll a Neptunusszal. Ha ön valamit a fejébe vesz, akkor azért képes küzdeni. Az akarata erős, az energiája szinte végtelen, most még a munkáját is élvezi. Az estéjét családi körben töltheti el a legjobban.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A bolygóállások arra hívják fel a figyelmét, hogy törődjön többet az egészségével, különösen azokra a testrészeire fordítson figyelmet, melyekben fájdalmat észlel – akkor is, ha ez csak enyhe és rövid ideig tart.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Halak jegyében áll, valószínűleg ezért korábban ébredt, mint szeretett volna. Ezt a napot szentelje a pénzügyek intézésének. Ellenőrizze a bankszámláját, a befektetéseit, ha kell szakértői segítséggel. Ha marad szabadideje, azt töltse egy múzeumban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Éppen négy bolygó áll a Halak jegyében, mind önnek nyújt segítő kezet. A Mars támogatásával például olyan munkákat is elvégezhet, amivel másokat bíztak meg, de vigyázzon, hogy diplomatikusan járjon el. Hívja fel este a legjobb barátnőjét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A bolygók állása fokozza az életerejét és a Vízöntő jegyében álló Merkúr javítja a hangulatát. Ma ne számítson arra, hogy korán ágyba kerülhet, nyugodt mély alvásra pedig még kevésbé lesz lehetősége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma túl sokat vár el nemcsak önmagától, de másoktól is. Ha túl magasra teszi a mércét, a végén nagyon csalódott lesz, mert semmi sem úgy történik, ahogyan azt elképzelte. Nyugodtan lehet kicsit engedékenyebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold hajnalban, 3 óra körül már a Halak jegyébe lépett. A családi dolgokat világítja meg, ezeket hozza előtérbe. A szülei természetesen mást szeretnének, mint ön, de most jól tudja képviselni a saját álláspontját és érdekeit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hajnalban a Hold a Nappal együtt a Halak jegyébe lépett, ez csúcsteljesítményekre ösztönzi önt. Csak így tovább, egy mosollyal ma rengeteget elérhet, és a bókokkal sem kellene spórolnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold és a Nap már a Halak jegyében vannak, és arra hívják fel a figyelmét, hogy többet kellene foglalkoznia a pénzügyeivel. A szervezetének napi ötszöri étkezésre és több mozgásra lenne szüksége...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak kedvében jár, nyugalmat, elégedettséget, és kiegyensúlyozottságot ad önnek is. Ha nem múlik egy egészségügyi panasza, kérje ki még két orvos tanácsát.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: