2019-08-30 05:03:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Átszervezi élete néhány területét

Napi horoszkóp augusztus 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön hatodik sorsterületén, a Szűz jegyében áthalad az Újhold, a Merkúr, Vénusz és a Mars lelkesen kezd bele új feladatok teljesítésébe. Minden megkezdett munkát most rendezni kíván. Esetleg a napi rutin megújításán is gondolkodik.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek most a Szűz-újhold és ez a kisebb bolygó halmozódás az ötödik sorsterületén halad át, rengeteg romantikus kapcsolatban lehet része, csak úgy vonzza az ellenkező neműeket. Ez egy szenvedélyes nap, használja ki.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A negyedik sorsterületét emeli ki az Újhold és a többi planéta is, ezért biztonságban érzi magát otthon. Átszervezi élete néhány területét. Felmerül az intimitás és a sebezhetőség kérdése is. Ez egy jó alkalom, hogy hosszú távra tervezzen családjával.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Újhold és még néhány planéta Szaturnusz trigonban, az ön harmadik sorsterülete felett vonul át. Kedvező időszak arra, hogy valami újat tanuljon, amely hosszú távon az ön érdekeit szolgálja, esetleg a megélhetését is ez biztosíthatja később.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön anyagiakat jelképező sorsterületén halad át az Újhold és még néhány égitest a Szaturnusszal fényszögelve. Bármilyen most induló vállalkozás később a pályáját vagy életútját meghatározza, mert önnek most sikerül kizárólag a pénzügyeire fókuszálnia. Ésszerű döntéseket hozhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az első sorsterületén átvonuló Újhold erős kisugárzással ruházza fel. Észreveszi milyen mély benyomást tesz másokra, és persze örül is ennek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Azokra a tevékenységeire, melyek igénylik a precizitást, a hétköznapi rutinra, szokásaira igen jó hatással van ma a Szűzben kialakult Újhold. Új szakaszt kezdhet az életében!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Szűzben álló Újhold és a többi égitest is olyan új ismeretségeket hozhat önnek, amelyek a későbbiekben üzleti kapcsolatokká is alakulhatnak és gyümölcsöző bevétele származhat ezekből.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ragyogó ötletekkel rendelkezik! A szakmai megújulását az Újhold biztosítja, még néhány planéta megtámogatásával. A mai nap arra is alkalmas, hogy bármilyen önálló vállalkozásba kezdjen. A siker nem marad el.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön kilencedik sorsterületén halad át az Újhold, itt némi nyugtalanságot és elégedetlenséget okozhat. Próbáljon meg új feladatokba kezdeni, ezek sikeresek lehetnek!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyileg kedvező időszakot jelez a Szűz-újhold önnek! Minden, amibe ma belevág, sikeres lesz. A párkapcsolatára is jó hatással van ez a bolygóállás.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha volt bármilyen nézeteltérése a kollégákkal, vagy a feletteseivel, azt most sikerül tisztázni. Érzelmileg is kiegyensúlyozottá teszi a Szűz-újhold!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: