2015-12-27 01:42:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Átrendezhetné hálószobáját

Napi horoszkóp december 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, az Uránusz viszont a belső nyugtalanságát fokozza. Nem tud nyugton ülni, úgy érzi, muszáj csinálnia valamit. Menjen kirándulni, bármilyen is legyen az időjárás.    

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de mégis feszültségtől mentesnek ígérkezik ez a nap. Jó időszak a fürdőzésekhez, vízkúrákhoz, masszázsokhoz, de ahhoz is, hogy a szomszédokkal, barátokkal kicsit összejöjjenek. Sok új dolgot hallhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nem sok minden történik ma. A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha gondolja most nyugodtan átrendezhetné a hálószobáját, úgy, ahogy máshol látta. Este találkozzon barátaival, és vidítsa fel őket!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ne zsúfoljon túl sok programot bele ebbe a napba, szorítson ki magának egy kis szabadidőt is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nincs ideje a mélyponton lenni, a gödörből is csak felfelé lehet nézni. Szerencsére egy telefonhívás kizökkenti a rossz kedvéből. Örüljön a változatosságnak. Érdekes híreket kaphat, de egyébként is jó dolog beszélgetni valakivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ettől ön is jobban érezheti magát. Kapcsolódjon ki, pihenjen végre, hisz az elmúlt napokban erre nem került sor.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Sokan sertepertélnek ön körül, és ez most idegesíteni fogja. Egy mély beszélgetés a kedvesével most sok mindent tisztázhat, mindent rendbe hozhat. Már kezdheti is összeírni a jövő hét fontos elintéznivalóit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez pedig az ön céljainak területét világítja be. Energiáit ide kell összpontosítania holnap. Könnyen végezhet mindennel. Érdekes ötletek juthatnak eszébe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Foglalja el magát kisebb ház körüli feladatokkal. A fontos döntéseket halassza máskorra.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Sétáljon egy nagyot a kedvesével, közben meg tudják beszélni a jövő évi elképzeléseket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és a kedvese önnel szeretné tölteni az egész napot. Hagyja most a takarítást, itt az ideje megbeszélni a párkapcsolati problémákat elejétől a végéig.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nyugodt lesz, és őszintén tud örülni a pihenéssel töltött időnek. Estére szervezzen találkozót a barátaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: