2020-07-24 06:57:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A testmozgás nemcsak testileg, lelkileg is felfrissíti!

Napi horoszkóp július 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyébe lép, ezért figyelme ösztönösen a gyakorlatias feladatok felé irányul. Ha van egy kis ideje, most gyorsan és hatékonyon rendet rak az otthonában, átnézi a számlákat, és megválaszolja az emaileket. Bármilyen problémával találja is szemben magát, most képes egyszerű és jó megoldást találni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Érdemes lenne odafigyelnie a baráti jó tanácsokra, mert elképzelhető, hogy most nem látja a fától az erdőt, és belebonyolódik a részletkérdésekbe. Ha új állásra vágyik, először is az önéletrajzát kellene egy kicsit átdolgoznia, vagy elgondolkozni valamilyen továbbképzésen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Öntől szokatlan módon most vágyik az egyedüllétre, úgy érzi, egy kis elcsendesedésre lenne szüksége ahhoz, hogy rendezni tudja gondolatait. Sétáljon egy nagyot a parkban, vagy menjen el kocogni – a testmozgás nemcsak testileg, lelkileg is felfrissíti!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Szűz-hold energiája kedvez önnek, bár már közeledik a hétvége, ma jól és szívesen dolgozik. Örömét leli az új kihívásokban, remélhetőleg nemcsak rutinmunkával tölti az időt, mert ma igényli, hogy szellemileg is lekösse a munkája.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Könnyen lehet, hogy igazságtalanul hibáztat másokat, és hamar ki is derül a tévedése. Kérjen bocsánatot, és lépjen tovább, felesleges lenne ezen tovább rágódnia.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz-hold hatására ismét elemében érzi magát. Most sikeresen képviseli az érdekeit a munkahelyén és ki is harcolhat magának egy jobb pozíciót vagy magasabb fizetést – szerencsés esetben mindkettőt!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy fontos kérdésben nem tud dűlőre jutni, és ezzel a párja dolgát is megnehezíti. Ne bizonytalankodjon annyit, most ugyanis nem tud rosszul dönteni – mindkét választással jól járhat hosszú távon!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alaposan tervezze meg a napját, nehogy elússzon a feladatokkal. Munkahelyi bonyodalmak esetén vállalja nyíltan a véleményét, mert igaza van.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Figyeljen jobban a munkahelyén zajló eseményekre. Úgy véli, alaptalan pletyka az a hír, ami a fülébe jut, pedig lehet, hogy mégiscsak van valóságalapja, bármennyire is nehezen hiszi el... Járjon utána!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Csodálatos napra számíthat, minden jól alakul, nincsenek megoldhatatlannak tűnő kérdések, sőt, egy váratlan jó hírt is kaphat. Igazán megérdemli a boldogságot, élvezze hát ki!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Annyi munkája van, hogy egy perc lazításra sem marad ideje. Pedig fontos, hogy úgy irányítsa az életét, hogy maradjon ideje saját magára és szeretteire… Legalább este kapcsolódjon ki egy kicsit a barátaival!


Halak: II. 19. - III. 20.

Valamit hall a párjáról, ami az egész napját tönkreteszi. Szánjon időt a hallottak átgondolására és ne csupán az érzelmei vezéreljék! Ha túlságosan a szívére veszi a dolgokat, akkor komoly vita van kilátásban...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: