2012-06-23 09:40:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A szokásosnál is ingerlékenyebbé válik

Napi horoszkóp június 23.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha teheti, vegyen ki már mára szabadságot, és kiránduljon! A természet gyógyító hatással lehet kimerült idegrendszerére. Ha nem, akkor legalább a kávéfogyasztását mérsékelje! Ha szédülések kínozzák, keresse fel orvosát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyilván önnek is használ a friss levegő, a napsütés. Nem kuksolhat folyton árnyas szobájában, a monitor, és egyéb teendői előtt. Fizikailag jó erőben van, használja ki egy kis kertészkedésre! Önnek is, a kertnek is jó tesz vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon lesz néhány pillanata, amikor a szokásosnál ingerlékenyebbé válik. Az sem lehetetlen, hogy a mérgét olyasvalakin tölti ki, akit amúgy a szíve csücskének tart. Bizonyítsa be neki, hogy ez csak múló rosszkedv.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Önben nagyon sok az energia – fordítsa valamilyen hasznos célra! Rengeteg az elintézetlen ügye, most ezekre is pontot tehet. A holnapi napot is megspórolhatja egy kellemes kirándulásra, ha már ma rendet rak az otthonában is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az otthoni munkálatok köthetik le az Oroszlánok energiáit is. Lehet valamilyen a lakásával kapcsolatos átalakítás ez, de az is lehet, hogy csak valami otthonában végezhető munka, vagy üzlet, netán hobbi. Bármi is az, ma sikeres lehet benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Gondolkodásában, az életről, a világról alkotott elképzelésében mostanában sok pozitív átalakuláson ment keresztül. De még mindig hoz új tapasztalatokat a sorsa. Sok a tanulnivalója, de mindez a hasznára válik, örüljön neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A környezetét, az emberi kapcsolatait csak akkor tudja jó irányba vezetni, ha tisztában van saját magával is. A lehetőségeivel és értékeivel éppúgy, mint a hibáival és a korlátaival. A szembenézés ma szükséges, ha fájó is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon a karrierje kerül a középpontba. Úgy tűnik, kedveznek a csillagok a pályamódosításnak, ha ilyen gondolatokat forgat a fejében. Adjon fel hirdetést, vagy küldje el önéletrajzát a megfelelő álláshirdetésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legyen továbbra is megfontolt! Kaphat egy új munkalehetőséget a sorstól, ne is akarjon nemet mondani! Igaz, ez némi túlterheltséggel járhat, aminek a családja látja kárát. Beszélje meg velük, meg fogják érteni önt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon a társaság középpontjává válhat. Optimistán telik a napja, és a jó kisugárzás elnyeri jutalmát: mindenki az ön társaságára vágyik. Ne válogasson, hanem gyűjtse össze mind, legyenek egy lelkes és víg csapattá!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Készüljön a nyaralásra! Ha bármit is elhalasztott eddig, ami a vidám és gondtalan időtöltéshez szükséges, még nem késő utána járnia. A biztonságáról se feledkezzen meg: ha külföldre megy, feltétlenül kössön utasbiztosítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valaki az ön támogatására szorulhat: ne tagadja meg tőle a segítséget! Egy családtagja miatt is nagyobb anyagi, vagy érzelmi terhet kellhet magára vállalnia: ez eleinte kellemetlenül érintheti. Az őszinte beszélgetés segít.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: