2019-03-22 06:20:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A szerencsével talán kicsit hadilábon áll

Napi horoszkóp március 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Fogyó Hold van a Mérleg jegyében, ez jócskán lecsökkenti az energiáit. A fáradtsága dacára szívesen megy társaságba, barátok, ismerősök közé. Szervezzen valamilyen programot estére!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szerencsével talán kicsit hadilábon áll. Úgy érezheti, túl sok a kötelessége, és csak kevés az eredménye a tetteinek. Pedig Fortuna nem hagyta el. Talán épp ma bukkan fel egy kedves, jóravaló ember képében a másik nemből.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A pénzügyekkel nehézségei adódnak. Hol a túlságos spórolás, máskor a pénzszórás hibájába esik. A mértékletesség megtalálásához talán jobban kéne adminisztrálnia költségeit. Fogadjon egy jó könyvelőt, vagy bízza ügyeit a párjára!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma is, mint általában, jobb, ha nem bízik másban, csak a saját erejében, tehetségében. A problémák megoldása - ahogy mások tennék - önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő. A kedvese ön mellett áll, támaszkodjon a szeretetére!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai. Ha vonzó, akkor kezdeményezzen, de ha csak kicsi kételye is van, akkor fusson tőle, mint a tűztől!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön jegyében jár, a Nap a Kos jegyébe lépett. Az átlagosnál is szórakozottabb lehet ma, ezért megfeledkezhet egy fontos találkozó, vagy információról. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját, és minden telefont felvesz. Így talán elkerülheti a bakit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha kapcsolata, munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Talán megsértett valakit, akarva, vagy akaratlanul. Ha nem akar tartós ellenségeskedést, akkor jól teszi, ha megköveti az illetőt. Egy kicsit kínos magyarázkodással nagy bajtól, elmérgesedő haragtól kímélheti meg magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap Kosban, a Hold a Mérlegben jár. Még azok is elismerhetik tehetségét, munkáját, akik amúgy nem nézik jó szívvel a működését. Ez ne ragadtassa el, de igenis legyen büszke. És arassa le az ezzel járó elismerést.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Annyira meg van győződve saját igazáról, hogy hallani sem akarja a másik érveit. Pedig, ha teljesen nem is, a másik fél sem mond haszontalanságokat. Vegye ki mindenből ami jó, és akkor közelebb kerülhet az igazsághoz.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Ha elfogadja egy ismerőse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben nagy jót tehet önnel. Az elszalasztott lehetőség később fájna. Vegyen erőt a lustaságán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: