2019-02-15 06:05:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A szerencsére nem lehet panasza

Napi horoszkóp feburár 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyébe lép. Most megvizsgálhatja, hogy mit realizált mindabból, amit eltervezett. Vizsgálja felül alaposan a terveit! Ön nagyon ügyes, és sok elismerést arathat ma. Este szervezzen programot a kedvesével.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma már kedvező napra számíthat, a munkahelyén is oldódik a feszültség. Komoly esély van rá, hogy egy baráti viszony egy váratlan esemény nyomán mély és őszinte szerelemmé alakul.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szerencsére nem lehet panasza. A munkában is, a magánéletben is számíthat a Jupiterre. A főnöke értékelni fogja a kitartását, és előbbre léphet a ranglétrán. Az által jut előnyhöz, hogy észreveszi azokat az apró, a részletekben megbújó lehetőségeket, amelyek más figyelmét elkerülik.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vannak helyzetek, amikor nem az észérvekre, hanem a megérzéseire kell hallgatni. Még a racionális munkahelyi kérdésekben is! A bolygók arra késztetik, hogy szakítson néhány korábbi elképzelésével, megrögzött szokásával.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kijut ma a bosszúságból! A munkahelyén egy intrikus kolléganő, a lakóhelyén egy kötekedő szomszéd keseríti meg a napját.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Végre újból láthatják önt felszabadultan nevetni, és még a kisebb hibákra és balesetekre is a humoros oldaláról tekint, és meglehetősen jó napja lesz. A munkával is jól halad előre. A nehéz feladatokat is könnyűszerrel meg tudja oldani.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár jól érzi magát, de egy hegynyi munka áll ön előtt. A szerint, hogy mit kell elvégeznie, többé-kevésbé jól halad előre. Gondoskodjon időben pihenőkről, ne engedje, hogy mások nyomás alá helyezzék. Törődjön a pénzügyeivel is jobban.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most minden területen jobban érzi magát, több szórakozást talál magának, biztonságban érzi magát. Eléri a csúcsformáját, és meg tudja mutatni mi rejlik önben. Sokat fog álmodni, némelyik érdemes arra, hogy feljegyezze.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehet, hogy új tanulmányokba kezd, vagy egy kedvező külföldi álláslehetőség kínálkozik, amit kár lenne kihagyni. Ahhoz, hogy igazán élvezni tudja a most következő időszakot, feltétlenül pozitív gondolkodásra van szükség.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fölényességgel, gúnyos megjegyzésekkel próbálja leplezni bizonytalanságát. Csakhogy ezzel még inkább ront a helyzetén. Így ugyanis azokra se számíthat, akik pedig szívesen segítenének. Válassza inkább az őszinteséget!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fölényességgel, gúnyos megjegyzésekkel próbálja leplezni bizonytalanságát. Csakhogy ezzel még inkább ront a helyzetén. Így ugyanis azokra se számíthat, akik pedig szívesen segítenének. Válassza inkább az őszinteséget!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyében áll. Itt az ideje annak, hogy rendet teremtsen minden téren. Gondoskodjon arról, hogy minden tökéletesen sikerüljön, és vegye át mindazon apróságokat, amelyek fontosak a dolgok zökkenőmentes lebonyolításához.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: