2017-03-17 01:50:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A hét legjobb napjának ígérkezik ez a péntek

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai napon a pénzszerzés lehet a legfőbb gondja. A költségei az utóbbi időben megnövekedtek, de ugyanakkor a kilátása a többlet szerzésére is megnő. Lehetséges, hogy ehhez esetleg pereskedésre, vagy hivatalos eljárásra is szükség lesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars már a Bika jegyében áll. Izgalmassá teszi a helyzetét, mert sok barátságot, és szerelmet hozhat az életébe. Most feloldódhatnak a feszültségek a párkapcsolatában, megkaphatja azt az elismerést, amire vágyott. Este elgondolkodhat a jövőjén, terveket is kovácsolhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hét legjobb napjának ígérkezik ez a péntek. Sok elismerést kaphat ma. Egyszerre sikerül egy olyan dolog, amit már régen meg akart valósítani, de mindig letett róla. Vidáman indul a hétvége.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagylelkűsége már megint nem ismer határokat. Adakozó kedvében van: vigyázzon, nehogy olyasmit is elajándékozzon, amit aztán később megbán. Azt is vegye figyelembe, hogy nem mindegy a mérték, ne vigye túlzásba ezt se!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll. Izgalmas napra számíthat: új feladatokat kap, amikkel első látásra talán nehéznek tűnik megbirkóznia, de sikeresen teljesít. Ez fellelkesíti, és új lendületet ad önnek. Ma mindenre képes!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars már a Bika jegyében jár, és rengeteg energiát küld Önnek. Ismét több kedve lesz cselekedni, és az új ötleteit is könnyebben tudja megvalósítani. Este jut ideje barkácsolni is valamit, vagy a lakást szépítgeti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A péntek a Vénusz napja, vagyis a szerelemé. A Hold a Skorpióban megteremti ehhez a megfelelő hangulatot. Szervezzen valamilyen romantikus programot a párjával!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Váratlan események borzolhatják az idegeit, de ez még nem ok arra, hogy rosszul is érezze magát. Nem mindenért ön a felelős, még ha egynéhány dologban sárosnak is érzi magát. Álljon ki az igazáért, ne hagyja, hogy sarokba szorítsák!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok eredményt könyvelhetett el ezen a héten, joggal büszke magára. De azért ne engedje, hogy a fejébe szálljon a dicsőség. Ha most elbízza magát, akkor lehet, hogy nem vesz észre valamit, ami pedig még megoldásra várna.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok bókot, dicséretet zsebelhet ma be, örüljön ezeknek! Ha ismerkedni szeretne, most több alkalma is lesz rá. Az egyedülálló Bakokra ma este rátalálhat a szerelem!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a szokásosnál többet kell bosszankodnia olyan apró-cseprő ügyek miatt, amik felett máskor könnyedén átsiklott. A bolygók helyzete miatt most gyengébb az immunrendszere, hamarabb megfázhat! Figyeljen oda a táplálkozásra és pihenje ki magát a hétvégén.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ingerlékeny hangulatban ébred, és nyugtalanul telik a délelőtt. Ma csak akkor érzi jól magát, ha módja van kimozdulni: szervezzen délutánra programot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: