2014-01-05 01:27:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek -Egy negatív érzés keríti ma a hatalmába

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bármit is tervezett e hétvégére, az élet, úgy tűnik, megint közbeszól. A legjobb, ha átengedi magát a spontaneitásnak. Váratlan vendégei lehetnek, vagy még jobb esetben önt hívják el valahová hirtelen. Találjon örömöt benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Önre nem jellemző módon elfeledkezhet ma valamiről. Szerencsére lesz valaki, aki figyelmezteti a mulasztására. A kapkodás úgy tűnik, elkerülhetetlen, de ön ügyes, és mindent megold: még váratlan helyzetekben is jól megállja a helyét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy negatív érzés keríti ma a hatalmába, amitől egész nap képtelen szabadulni. Pedig ezt a napot a pihenésnek kellene szentelnie. Ha otthon nem tudja elengedni magát, a természet lágy ölén, vagy lazító fürdőhelyen megteheti.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még a mai napját is telezsúfolta teendőkkel. Rá kell jönnie, hogy az idő a legnagyobb ellensége. Ha még önmagát is folytonos hajszába kergeti, akkor hogyan is várhatná, hogy mások ne tegyék ugyanezt önnel? Lazítson kicsit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hajlamos arra, hogy másokat kritizáljon, de a mai napon még magán is túltehet. Észre kellene azonban vennie, hogy pontosan azokat a tulajdonságokat veti mások, leginkább a társa szemére, amivel önnek is problémája van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha tegnap nem tette volna meg, akkor a mai napja a takarításról fog szólni. Alighanem ez az ön legnagyobb mumusa. Mintha félne attól, hogy valami nem a helyén van. Legalább a családtagjait ne stresszelje ezzel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma nem tűri a mellébeszélést, azonnal rájön, ha a kedvese csak köntörfalazni akar valami témában. Óvatosan tapogatózva többet kiszedhet belőle, mintha egyenesen nekiszegezi a kérdést. Ezt ugyanis támadásnak érezné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai viselkedésével sok fejtörést okozhat a családjának. Egyszerűen képtelenek megérteni, hogy mit is akar elérni. Talán maga sem tudja. Egy biztos, a morgolódás, zsörtölődés nem segíti ahhoz, hogy közelebb kerüljön a megoldáshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jól alakulhat a hétvégéje, habár talán kicsit másképp, mint azt előre eltervezte volna. Na de sebaj, ön Nyilas, azaz tüzes és változékony, ezért a legjobban a spontán dolgokat élvezi. Zajlik az élet, végre történik valami.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene mindenki gondját a vállára vennie. Nem is tudná mások életét megoldani. A segítség nem abban van, hogy ön tesz helyettük meg valamit, hanem, hogy segít megtalálni a helyes utat. De azt sem ön mondja meg!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Váratlan látogatója jöhet a héten. Sajna nem biztos, hogy örülni fog neki, mert a rokonsággal mostanában hadilábon állhat. Azért várja meg, hogy mi sül ki belőle. Lehet, hogy a véleményét is megváltoztatja ez a mai látogatás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma ismét békésnek és nyugodtnak érzi magát. Senki és semmi nem is tudja kibillenteni ebből az állapotából, aminek köszönhetően szerencsés jó hatással van a családjára, a gyerekeire is. Az otthona a béke szigete - mint általában.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: