2018-07-14 05:48:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ​A nők ma valahogy elősegítik üzleti ügyeit

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön ma erősen vágyik a sportolásra és a szórakozásra, ennek semmi akadálya nincsen, hétvége van, másnap reggel sokáig aludhat. Kedvesével és néhány barátjukkal csapnak egy görbe estét, amibe a vacsora után még egy romantikus séta is belefér.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Önnek elsődleges a család biztonsága és a nyugalma, most mégis egy költözködésen töri a fejét. Erre sok esély van, pláne ha igénybe venné szülei segítségét. A hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy mindenki elmondja, mit gondol erről.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy rövid időre most az érzelmei uralhatják racionális természetét. Fordítsa ezt a napot információszerzésre, a döntéssel ráér holnap is. Ne erőltesse a tiszta logikát igénylő feladatokat, és ne vesztegesse idejét jópofáskodásra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma kedvező anyagi lehetőségei vannak, hajlamos lehet sokat költeni a családjára. Esetleg nagyobb pénzkiadásba is veri magát, hogy kielégítse valamelyik családtagja óhaját. Óvatos léptekkel azonban akár szerencsés befektetéseket is kieszközölhet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma szerelembe eshet valakivel, igazán büszke és határozott az illető. Már az első pillanatban izzik önök között a levegő. Természetesen ön a középpontban áll és minden figyelem önre szegeződik… A sors is egymásnak teremtette önöket!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kedvező napra számíthat! Ha családi összejövetelt szervez, akkor ma valaki meglepheti egy jó hírrel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Váratlan fordulatok léphetnek fel kapcsolataiban a mai nap folyamán. Az, hogy ezeket miként fogadja, önön múlik, saját rugalmasságától függ. Ma a Vénusz és az Uránusz fényszögben áll egymással, és az Uránusz imádja letiporni a rutint és a merevséget. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat különös, de rövid életű lesz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön sajnos most ingerlékeny hangulatban van, különösen nőkkel nehéz önnek ma kijönni. Próbálja magát visszafogni, elég gyorsan el fog múlni a vihar. A heves, meggondolatlan cselekedeteknek most baleset lehet a következménye.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma jól érzi magát ma a bőrében és jószándékkal közelít mások felé. Felélénkülhet érdeklődése vallási, spirituális témák felé.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Jó nap arra, hogy üzleti ügyeivel foglalkozzon, vagy beszerzéseit intézze, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességes jár most el. Nem az érzelmei irányítják ma önt. Mind a régebbi, mind az újabb kapcsolatai stabilak és nyugodtak lesznek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kapcsolataiban ma előfordulhatnak érzelmi zűrzavarok, kitörések, ez minden közeli kapcsolatára igaz, különösen a nőkkel békétlenkedik. Járjon nyitott szemmel, hogy jobban megértse önmagát, mások csak tükröt tartanak ön elé.


Halak: II. 19. - III. 20.
A nők ma valahogy elősegítik üzleti ügyeit. Pozitív, feldobott, barátkozó hangulatban van, ha kisebb csoporttal, nyilvánossággal van dolga, nagyon jól fog szerepelni. Mindenkivel szemben barátságos, optimizmus és lelkiség hatja át egész lényét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: