2016-05-22 09:46:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - a szerelmi energiákat ma is fogja érezni

Napi horoszkóp május 22-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha korán kezdi a nagytakarítást, akkor korán is végez vele. Nem ártana selejtezni a gardrob szekrényben sem. Ha mindezzel végzett, nagyon felszabadultnak érzi majd magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll a Mars és a Szaturnusz között. Szívesen dolgozik a kertben, avagy a pincében, vagy bárhol. Csak arra kellene vigyáznia, hogy ne keveredjen bele semmilyen veszekedésbe.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap már az Ikrek jegyében jár. Csodálatos nap ígérkezik az ön számára a mai. Ön nagyon szorgalmas, és ez a nap alkalmas arra is, hogy rendbe tegye a háztartását. Szüksége van arra is, hogy többet tartózkodjon a természetben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Ön kedvese igazán nagyszerű dolgot talált ki az Ön számára. A közös programok jó szórakozást ígérnek. Ha Ön esetleg egyedülálló, jó esélyei vannak arra, hogy megismerkedjen valakivel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ez a nap az Ön napja, azt teheti, amit csak akar. A Hold a Nyilas jegyében áll. Próbáljon meg nem mindig csak a munkára gondolni. Egy a kedvesével folytatott beszélgetés folyamán nagyszerű ötlete támad!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Marad ideje arra is, hogy kedvtelésének hódoljon. Egy jó ebéd és egy kellemes beszélgetés is belefér ebbe.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, kedve támad rendezkedni a lakásában. Akár át is rendezheti a bútorokat, és szabaduljon meg a felesleges holmiktól. Nincs szüksége ma különleges programokra, ez is bőven elég lesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Noha szabad ez a nap, mégis kedve van dolgozni. Nagy lendülettel foghat hozzá a tavaszi nagytakarításhoz.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Itt a rendrakás ideje, akár a házában, akár a lakásában, avagy csak a saját szobájában. Húzzon magának egy időhatárt, mondjuk ebédig, és addig válogassa át a dolgokat, csak azt tartsa meg, amire feltétlen szüksége van.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében. Ha teheti, akkor a szabadban kellene erőt gyűjtenie a következő hétre. A spontán programok most különösen jó szórakozást jelentenek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kezdje ezt a napot egy egészséges reggelivel, minden stressz és tervezett kötelezettség nélkül. A Hold a Nyilas jegyében áll, legyen nagyon óvatos, és ne essen túlzásokba.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, a szerelmi energiákat ma is fogja érezni. Most javulnak az esélyei akkor is, ha Ön még egyedülálló. Jó kapcsolatokat tud kialakítani másokkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: